Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Opitz Barbi egyedül is tarol, de most duplázott

Egy különlegesebb ajándékot kapott a fiatal énekesnő, aki ezzel maga lett a dupladinamit.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy különlegesebb ajándékot kapott a fiatal énekesnő, aki ezzel maga lett a dupladinamit.

Barbi az egyik legnépszerűbb híresség Magyarországon és nem is érdemtelenül. Korábban ő is egy tehetségkutató műsor által vált híressé, és egyik pillanatról a másikra 180 fokos fordulatot vett az élete. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Rendkívül fiatalon robbant be a köztudatba, és ezzel egy olyan terhet vett a vállaira, amire nem lehet felkészülni. Furcsa érzés lehet, hogy egyik nap még ismeretlenül sétálgatsz az utcán, majd a következőben hirtelen mindenki közös fotót akar veled.

Egy egészen meglepő dolog derült ki Gelencsér Timiről

Egy ideje ezt érezheti Barbi, aki egy óriási közösséget épített maga köré, akik aktívak is. Sokan gyakorlatilag isszák az énekesnő szavait, vagy épp szerelmi vallomásokat írnak neki.

Ez szinte minden posztja alatt így van, és valljuk be, láthatunk erős túlzásokat is, akikkel nehéz mit kezdeni. Barbi számára nagyon fontos a közösség és igyekszik olyan tartalmakat is megosztani, amivel közelebb érezhetik magukat hozza a rajongók. Most egy különlegesebb ajándékot mutatott be, így hirtelen két Barbit láthatunk egy képen.