Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Tóth Andi ezzel a nézésével és dekoltázsával a fémet is megolvasztja

A neves énekesnőnél senki sem tud csábosabban nézni a kamerába, és vannak, akiket ez egyesen felperzsel.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A neves énekesnőnél senki sem tud csábosabban nézni a kamerába, és vannak, akiket ez egyesen felperzsel.

Tóth Andi a Sztárban Sztár óta egy igazi jelenséggé vált a közösségi médiában, aki egy bizonyos réteg számára egyik pillanatról a másikra változott az utálat tárgyává. Egy kutatócsoport sem tudná igazán megfejteni azt, hogy mi ennek az oka. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Vannak, akik csak a szimpla frusztrációjukat töltik le rajta, míg mások unaloműzésképpen írnak megvető kommenteket a képek alá. Igazából egyik ilyen súlyosabb hozzászólás mögött sincs valódi sérelem, de mégis megszületnek ezek a vélemények.

Igaz, sok esetben nehéz lenne véleménynek nevezni, amikor valakinek a húsz szavas mondatából legalább tíz fröcsögésből és nyomda festéket nem tűrő szavakból áll. Az igazán szomorú az, amikor ezeket valaki igazi arccal és névvel vállalja.

Sokkolóan szexik Dual Lipa lábai, büntetnek, mint az ellenőr

Szintén nagyobb számban vannak jelen azok, akik valamilyen oknál kifolyólag azt érzik, hogy részei Andi életének, és mindent tudnak. Azokból is bőven látni, akik folyamatosan tanácsot próbálnak adni a sztárnak, hogy hogyan élje az életét…

Az utóbbi időben Andi már nem is igazán válaszolgat ezekre sértésekre, mert talán jobb dolga is van ennél, és ha hinni lehet a híreknek, akkor újra szerelmes lehet. A legújabb szelfije is nagyon erősre sikeredett, ami pillanatok alatt perzselte fel a kommentszekciót.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.