Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,68 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,007 $

Ezen a szelfin Jennifer Lopez úgy néz ki, mintha 25 éves lenne

A korát meghazudtoló módon tarol a közösségi médiában a híres énekesnő, aki megállíthatatlanul halad előre, és közben egyre több rajongóra tesz szert.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A korát meghazudtoló módon tarol a közösségi médiában a híres énekesnő, aki megállíthatatlanul halad előre, és közben egyre több rajongóra tesz szert.

Valljuk be, hogy a korábbi generációk képviselői közül nem sokan vannak, akik embertelenül nagy tömegeket tudnak megmozgatni a közösségi médiában. Elég ritka az, amikor valaki ötven felett is brutálisan nagy számokat hoz. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Ez annak köszönhető, hogy egy teljesen más generáció részeként nőttek fel, amikor még az internet sem létezett, és a közösségi médiát hírből sem hallgattuk. A fiatalok vették át a hatalmat ezen a területen, így nyilván a hozzájuk évben közelebb állókat követik és bálványozzák.

Van azonban valaki, aki még ötven felett is úgy tarol a közösségi médiában, mint csak nagyon kevesen. Sok millió fiatal akar Jennifer Lopezre hasonlítani, noha az anyukájuk, vagy a nagymamájuk lehetne.

Egészen lenyűgöző, hogy mennyit fogyott Tolvai Reni és milyen szexi

Idén július végén lesz ötvenkettő Lopez, de az sokat elmond, hogy az Instagramon, ahol javarészt a fiatalok hozzák a nagyobb számokat, rövidesen 140 millió követőt fog számolni. Ez pedig egy olyan statisztika, ami rendesen odapirít.

Ugyanez igaz a legutóbbi szelfijére is, amit egy autóban készített, és noha ki van sminkelve, akkor is lenyűgöző, hogy úgy néz ki a képen, mintha huszonöt éves lenne. Érdemes megnézni a hozzászólásokat, hogy mennyi embert nyűgözött le JLO.

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.

Könnyűszerrel végezhetett cápákkal a hatalmas „kardfogú lazac”

Izmos testüknek és agyaraiknak köszönhetően olyan erőset üthettek, hogy könnyedén végezhettek akár cápákkal, delfinekkel és fókákkal is.

Az Xbox állítólag már javában dolgozik a következő Fallout-játékon

Ők is tisztában vannak azzal, hogy a Prime Video sorozatának elsöprő sikere rengeteg embert megmozgatott, és azzal is, hogy a videójátékok rajongói már nagyon régóta várják a folytatást.