Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,73 Ft
Euró
391,01 Ft
Font
458,17 Ft
Bitcoin
62,858 $

Egyenesen megőrülsz ettől a ringlánytól, akinek a teste maga az álom

Nehéz lenne belekötni ebbe a pompás alakba, de nem is akarunk, mert egyszerűen csodálatosan néz ki ez a lány.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nehéz lenne belekötni ebbe a pompás alakba, de nem is akarunk, mert egyszerűen csodálatosan néz ki a lány.

Megannyi érdekes munka van a világon, amit sokan nem tekintenek annak. Ezek közé tartoznak például a pomponlányok is, akik nagyon sokat adnak hozzá a látványhoz egy sporteseményen, de a versenypályákon ismert rajtrácslányokról is ejthetnénk pár szót. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sajnálatos módon a Forma-1-ben már nemigazán lehetnek jelen, és ezzel egy igen komoly tradíció tűnt el. A legszebb lányok gyűltek össze ezeken a hétvégéken, és jól emlékezhetünk a magyar csajokra is.

Egy igen pikáns képet posztolt magáról Brad Pitt volt barátnője

Klasszisok voltak, nagyon hiányoznak azok az idők, több szempontból is… Szerencsére a ringlányok nem szűntek meg létezni a sportban, és ugyancsak fontos szerepet töltenek be a szórakoztatóiparban.

Voltak, akik nagyon nagy karriert csináltak, mint például Brittney Palmer, aki a valaha volt egyik legvonzóbb ringlány, emellett modellként és tervezőként is dolgozik. Az Instagramon már több mint 1.1 millió követője van.

Elnézve a formáját, nemhiába álmodoznak róla rajongók milliói, és nélküle egy UFC-meccs nem is lehetne olyan izgalmas és látványos. Egy szuperszexi lány, aki egyenesen büntetni képes a tökéletes testével.