Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,04 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
63,244 $

Arcátlanul kerek feneke van a világhírű profi szörfösnek

A szörfös csajok általában igen mutatósak, és ez Alana Blanchard esetében különösen igaz, aki egy ideje már büszke édesanya is.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A szörfös csajok általában igen mutatósak, és ez Alana Blanchard esetében különösen igaz, aki egy ideje már büszke édesanya is.

Alana Blanchard nem kis név a szakmában, aki márciusban lesz 31 esztendős, tehát még lehet pár remek éve a vízen. Az amerikai profi szörfös és modell a közösségi médiában is nagy népszerűségre tett szert, bár ilyen adottságokkal és eredményekkel nem csoda. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Közel kétmillió követője van, imádják a rajongói, és amióta megtalálta élete párját, valamint megszületett az első gyermeke, még inkább szimpatikusabb lett az emberek számára. Párjával, aki szintén profi szörfös, 2013-ban jött össze.

Kim Kardashian lassan 200 millió embert nyűgöz le a fenekével

A randevút randevúk követték Jack Freestonenal, aki Ausztráliát képviseli a sportban. 2017-ben jelentették be, hogy az első közös gyermeküket várják. Fiúk született, aki 2017 december első hetében látta meg a napvilágot.

Sokakkal ellentétben kivártak az esküvel, a baba születése ellenére is, és 2019 nyarán keltek egybe. Azóta talán boldogabbak, mint eddig bármikor. Remek látni a családot együtt, ahogy önfeledten nevetnek.

Alana egy büszke anyuka lehet, hiszen semmit sem veszített a formájából, a feneke mértani pontossággal írja le a kör formáját. Sokan szeretnének így kinézni, mint a profi szörfös, akinek nemcsak a feneke van rendben.