Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,57 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
454,75 Ft
Bitcoin
59,165 $

Rácz Jenő szerelmének testvére is egy gyönyörű nő

Úgy tűnik, hogy a családban mindenki szép, és Dóri joggal lehet büszke a testvérére, akit szintén nagyon szeret.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy a családban mindenki szép, és Dóri joggal lehet büszke a testvérére, akit szintén nagyon szeret.

Gyuricza Dóra valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy ekkora népszerűségre tesz szert. A Konyhafőnök több okból kifolyólag is megváltoztatta az életét, elsősorban amiatt, mert ott ismerte meg a jelenlegi párját és vőlegényét. Soron kívül Dublőrrel segített a jogsiszerzésben egy kecskeméti férfi, 700 ezret kapott érte

Rácz Jenő, aki Michelin-csillagos chefként dolgozik, nem sokkal Dóri kiesése után már randira is hívta a fiatal lányt. Sok időnek nem kellett eltelnie, hogy szerelembe essenek, és azóta a közös esküvőjüket tervezik.

A Nyerő Párosban való szereplésük elképesztően sokat dobott az ismertségükön, és többségében pozitív kommenteket kaptak. Sokaknak tetszett az, ahogy Jenő és Dóri megállíthatatlanul tört előre. Nem lehetett kérdés, hogy övék lesz a végső győzelem.

Schobert Norbi nem bírta ki könnyek nélkül, elsírta magát

Dóri maradt a médiában és részben Jenő is, mivel a Konyhafőnök VIP egyik legfontosabb láncszeme, aki nélkül nehéz lenne elképzelni az RTL Klub műsorát. Reméljük, hogy a következő évadra nem kell túl sokat várnunk.

Jenő kedvesének is fontos a család, így a testvére is, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. Dóri nővére ugyancsak egy végtelenül kedves karakter, akit a YouTube-ról ismerhetnek igazán az emberek. Már több mint két éve gyártják a tartalmakat közösen, és azóta sok embernek adtak tanácsot a különböző témákban.