Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Kiszivároghatott a GTA 6 várható megjelenése?

Újabb pletykák terjednek a közösségi médiában, miután Chiko Kan zenei producer egy tweetjében osztotta meg a nyilvánossággal, hogy részt fog venni a Rockstar Games egy idei új, hatalmas projektjében.

Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

Újabb pletykák terjednek a közösségi médiában, miután Chiko Kan zenei producer egy tweetjében osztotta meg a nyilvánossággal, hogy részt fog venni a Rockstar Games egy idei új, hatalmas projektjében.

A Grand Theft Auto 6 így újra középpontba került, bár a Rockstar Games továbbra sem osztott meg információt a játékról, sem pedig annak várható megjelenéséről. Chiko Kan egy e-mailről készített képernyőfotót tett közzé, mely alapján elindultak a spekulációk a Twitteren. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Már hét év telt el azóta, hogy a GTA 5 megjelent PS3-ra és Xbox 360-ra, a rajongók pedig azóta is tűkön ülve várják a következő rész bejelentését. A Rockstar Games fejlesztői azonban még mindig nem adtak hírt a játékról, annak ellenére, hogy a nagy sikerű Red Dead Redemption 2 után biztosan várható egy újabb legendás cím.

A zenei producer által közzétett e-mail tartalma alapján, a Rockstar Games a „hatalmas projektet” 2021-ben tervezi megjelentetni, így a rajongók is tippelésbe kezdtek, többségük pedig arra jutott, hogy a levélben a GTA 6-ról van szó, ám ha kicsit jobban megnézzük a szöveget, a Rockstar Games csapatát említő bekezdés kissé eltér a többitől – írja a Game Rant.

A közzétett képernyőfotó alapján meglehet ugyan, hogy valóban a GTA következő részéről írnak, de az sem kizárt, hogy a Red Dead Redemption megjelenéséről van szó. Ahogy korábban írtuk, egy korábbi bennfentes tweetjében azt írta, a megjelenésre még várnunk kell, információi szerint ugyanis még évekbe telhet, mire kikerül a hivatalos bejelentés.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.