Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Curtis és szerelme egy nem mindennapi képpel köszönt be

A híres rapper láthatóan nagyon jól érzi magát, akárcsak a kedvese. Így kívántak jó reggelt a hétvége első napján, szombaton.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres rapper láthatóan nagyon jól érzi magát, akárcsak a kedvese. Így kívántak jó reggelt a hétvége első napján, szombaton.

Curtis rövidesen egy igen komoly jubileumot fog ünnepelni a közösségi médiában. Valószínűleg tisztában van vele, hogy ez mit is jelent, és egy olyan csoportba léphet be, amiben csak kevesen vannak Magyarországon. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Cikkünk megírásának pillanatában Curtisnek 293 000 követője van az Instagramon, ami azt jelenti, hogy hamarosan meglehet a 300 000. Egészen elképesztő számok ezek, melyek jól mutatják a sztár népszerűségét.

Ezzel együtt sok támadásnak, negatív vélemények van kitéve, többek között a párja miatt is. Ő azonban boldog, láthatóan élvezi az életet a szerelmével, és talán ez most egy igen hosszú kapcsolat lesz.

Istenes Laci egy igazi álomautóból jelentkezett

Sosem tudni, hogy mit hoz a jövő, de az megkérdőjelezhetetlen, hogy a rapper és szövegíró, valamint a sportoló kedvese remekül érzik magukat egymás tárasáságban. Ezeken a hideg napokon még inkább jól jön egy kis forró fürdő.

Egy jakuzziból jelentkeztek be, valószínűleg valamilyen szállodából. A hely nem ismert, bár ez most nem is fontos, csak az, hogy jól érezzék magukat. Curtis hozta a formát, és viccesre vette a figurát, míg a párja puszit küldött.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.