Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Esküvői ruhában Tóth Andi: szavak nincsenek rá, mennyire szép

Csodálatos menyasszony lenne Tóth Andi, aki egy nagyon különleges fotózáson vehetett részt. Egyszerűen tökéletes, ahogy ebben a szép ruhában mutat.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Csodálatos menyasszony lenne Tóth Andi, aki egy nagyon különleges fotózáson vehetett részt. Egyszerűen tökéletes, ahogy ebben a szép ruhában mutat.

A magyar énekesnő egy nagyon vagány csajszi, aki bizonyos szempontból a karrierje miatt saját magát nevelte fel, hiszen igen korán elhagyta az otthonát. Sok szempontból rá kellett ébrednie, hogy a sztárságnak ára van. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Azzal, hogy anno rálépett a tehetségkutató műsor színpadára, gyakorlatilag azonnal országos hírnévre tett szert. Onnan pedig nem volt megállás, sorra jöttek a felkérések, és egyúttal a nehézségek is.

Akár könyvet is írhatna erről az időszakról, mert nem volt egyszerű felnőnie, felnőtté válnia. Azzal pedig, hogy időközben a közösségi média is hatalmas méretet öltött, még nagyobb támadási felületet kapott.

Andi mindent megtanult, amit csak lehetett, és vannak pillanatok, amikor nem bírja visszafogni magát. Elnézve a kommenteket, teljesen érthető. A Sztárban Sztár ideje alatt is sokat piszkálták Szabó Ádám, a volt párja miatt.

Van, aki azt mondja Berkire, hogy dagi, de itt a „válasz”

Szerencsére ez már „kiment a divatból”, ellenben Andival, aki most egy esküvői ruhában mutatta meg magát. Káprázatosan néz ki, és azt kell mondjuk, tökéletes menyasszony lenne, és ez a smink is sokkal jobban áll neki, mint amikor valami vadabb szerelésben van.

A képeket ezen a linken keresztül nézhetitek meg, de igyekezzetek, mert hamarosan el fognak tűnni, szóval csak korlátozott ideig tudjátok megnézni a tartalmat.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.