Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Aranyban is mámorítóan néz ki Vasvári Vivi

Lassan összeszámolni is nehéz lenne, hogy hány fürdőruhája van a híres modellnek, aki rövid idő alatt majdnem 70 000 új követőt gyűjtött.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Lassan összeszámolni is nehéz lenne, hogy hány fürdőruhája van a híres modellnek, aki rövid idő alatt majdnem 70 000 új követőt gyűjtött.

Nemrég Vasvári Vivinek is egy új Instagram oldalt kellett indítania, miután az első eltűnt. Nagyon rövid idő alatt rengetegen csatlakoztak az új oldalára, ami szép lassan 70 000 követőt számolhat. Ez sokat elmond arról, hogy mennyire népszerű a modell. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Vivi remekül halad az építkezéssel a közösségi médiában, és összességében pozitív hozzászólásokat kap, ugyanakkor mindig voltak és lesznek is olyan hozzászólók, akik igyekeznek belekötni az adott posztba.

„Ennyi ideig a gyerekek nélkül. kemény .Ezek a celebek csak szülnek ,aztán neveli a bebyszitter.” – írta kissé sértő módon a hozzászóló, aki valószínűleg nem sokat tud Vivienről és arról, hogy mennyire szereti a gyermekeit.

Curtis tarolt a közösségi médiában, övé a hét képe

„Senki nem látja, hogy túl szerkeszti a fejét? A valóságban olyan mint egy majom, kicsit se fedi a valóságot a képei.” – szólt a következő, még sértőbb komment, kezdve azzal, hogy nem „fej”, hanem arc…

Vivien azonban jól tűri az ehhez hasonló hozzászólásokat is, nincsenek rá igazán hatással, az évek alatt hozzászokhatott ehhez. Egy biztos, a bikinik csodálatosan állnak rajta, akárcsak ez aranyszerű szett.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.