Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Gelencsér Timi formás, kerek popsija már Dominikán feszül a parton

Timi is csatlakozott az Exatlon Hungary stábjához, amire nagyon sokan vártak, és biztosan fel fogja dobni a műsort a jelenlétével.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Timi is csatlakozott az Exatlon Hungary stábjához, amire nagyon sokan vártak, és biztosan fel fogja dobni a műsort a jelenlétével.

Mint ismeretes, Gelencsér Timi játékosként és riporterként is szerepelt az Exatlon Hungaryben. Rengetegen ismerték meg az első két évadban, és a modell mindkét szerepben helyt tudott állni, független attól, hogy a fődíjat nem vihette el. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A Dancing witht he Starst azonban megnyerte, aminek közvetlen karácsony előtt lett vége, és mivel volt még egy kis elfoglaltsága emiatt, nem utazhatott el rögtön a stábbal a csodálatos Dominikára, ahol a harmadik évadot forgatják.

Ez egy sok szempontból különleges helyszín Timi számára, amit nagyon jól ismerhet, és most újra munkába állhatott. Sokáig lesz odakint, és rengeteg kérdést tehet fel a versenyzőknek, akik szintén jól ismerhetik őt.

Vajna Timi szexi puszikat küldött a síparadicsomból, csodálatosan néz ki

Bevalljuk, mi is vártunk már ezt a pillanatot, mert Timi jelenléte nélkül nem az igazi az Exatlon Hungary, annyira hozzánőtt az évek alatt az adások hangulatához. Nem kell sokat várnunk, hiszen ott van a helyszínen.

A jelek szerint a modell továbbra is csúcsformában van, és úgy feszül a fenekén a kis gatya, hogy az már sok(k). Csak irigykedni tudunk erre a partra, ami sokakban idézhet fel emlékeket, akik jártak már hasonló helyen.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.