Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,581 $

Rácz Jenő újabb hihetetlen alkotása: egy igazi művész

A Michelin-csillagos chef mindig kitesz magáért, és már az ételei látványa is könnyeket csalnak az ember szemeibe.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A Michelin-csillagos chef mindig kitesz magáért, és már az ételei látványa is könnyeket csalnak az ember szemeibe.

Rácz Jenő mindig meg tudja lepni az embert, és nemcsak a határozottságával, aki valóban nem ismer lehetetlent. Nagyban köszönheti ennek a hozzáállásnak a szép és sikeres karrierjét, melyet csak kevesen mondhatnak el magukról ebben a szakmában. Soron kívül Donald Trump átlépett egy határt, szellemi fogyatékosnak nevezte Kamala Harrist

Jenő sokak számára lehet példa, az élet bármely területén, mert, ha valaki kellően kitartó és mellette alázatos is, valamint tehetséges, bármit elérhet az életben. Ez nem közhely, vagy talán mégis annak hangozhat, ugyanakkor sok példát láthatunk rá.

Sokan megkedvelhettük a karakterét a Nyerő Párosban, bár volt egy kis megingás, amikor vitába szállt az egyik játék kapcsán a többiekkel, és Dóri sem érezte túl kényelmesen magát, de ezen végül túl tudtak lendülni.

Király Linda egészen meglepő, de őszinte vallomása

A Konyhafőnök VIP nagy sztárja az évek alatt olyan tapasztalatra és tudásra tett szert, amire joggal lehet büszke. Valószínűleg a Föld bármelyik éttermében nagy hasznát vennék a szolgálatainak, mert igazi mestere lett a szakmájának.

„Az a bizonyos Rácz Jenő féle Karfiol” – írta a posztjában a képe, az alkotása mellé Jenő, akiről tudhatjuk, hogy a karfiollal is tökéletesen bánik, és ezt most ismét bizonyította egy igazi kis művészi étellel.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.