Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,96 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
468,92 Ft
Bitcoin
63,466 $

Keményen osztják az Exatlon Hungary első kiesőjét: „Ultra gáz vagy Lilike!”

Bencsik Lili lett az első kieső, és nem érdemtelenül, mivel valóban ő volt az egyik leggyengébb láncszem, amit el is ismert.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Bencsik Lili lett az első kieső, és nem érdemtelenül, mivel valóban ő volt az egyik leggyengébb láncszem, amit el is ismert.

Sokaknál nem volt szimpatikus, amit Lili művelt a párbajt követően. Hiába próbálta vigasztalni a társa, még oda is szólt neki. Livi sportszerű szeretett volna lenni, de jól látható volt, hogy a kiesett csapattársa finoman szólva sem viseli el a vereséget. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Sőt, Lili azt mondta, hogy Livi felhasználta őt a sikerei érdekében. Kicsit úgy tűnt, mintha azért haragudna, mert legyőzte őt. Nagyon furcsa jelenetek voltak ezek, és természetesen a közösségi médiában is sokan reagáltak a történtekre, a mindössze 18 esztendős lány viselkedésére, aki nem volt ismeretlen számukra.

„Lili, nem a korod volt a probléma, nem tudtál felpörögni erre a játékra. Szépen küzdöttél, de Livi összeszedettebb tudott maradni. Bízzunk benne, hogy Livi a csapatban is tud majd pontokat hozni. Nagyon hajtanak a csapatok, tényleg az ügyességikben is csak kicsin múlik, hogy ki húzza be a pontot.”

„Nem irigylem a szerkesztőt, ez az interjú kínszenvedés volt, rommá is van vágva. Szerintem Gelencsér Timi sem bánja, hogy ezt még nem neki kellett elkészíteni. Az rendben van, hogy csalódott emberrel nehéz érdemben beszélgetni, de sajnos ez minden korábbi kiesőnél gyengébb lett. Valóban fiatal versenyző volt, de más fiatalok is vettek részt már itt. Alázatot kell tanulni, ez a legfontosabb tapasztalat.”
„Jó, hogy nem majd még ő kér tőled bocsánatot! Ultra gáz vagy Lilike!”

„De szánalmas! Jobban kellett volna teljesíteni! Te vesztetted el! Egy futam után se picsogott Livi, hogy nem megy csak te! Aki a versenyben is azt mondja x futam után, hogy „Feladom”, az igenis menjen haza! Megérdemelten nyert Livi!”

„Arra hivatkozik Lili, hogy csak 18 éves. Na Bálint is annyi és milyen jó. Livi volt most a jobb ezt el kell fogadnia mindenkinek. Gergő és Ricsi tök gáz szerintem, már az eleje óta. Most meg már előre félnek, hogy kiesnek, über ciki!”

„Fuss,család,fuss műsorba is sajnos ilyen volt. Már az első adásba is volt dolga Huszti Katának vele. Ebben a játékban nem fér bele a „feladom” szó.”

„Nekem Lili kicsit hisztis kislánynak tűnik , aki játssza a sértődöttet. Azért haragszik Livíre, mert nyert? Nekem legalábbis így jött le…”

„Ninja Warrior, Fuss Család Fuss, Exatlon ! Mindenhol első kieső… jó vagy te hostessnek! Felejtsd el a sportot. Nem neked való…”

„Itt nincsen pszichológus, aki feltérképezi a játékosokat a játék előtt?!?”

„Hála istennek, hogy kiestél! Én a mai párbajon való viselkedésed után nagyon nem díjaztam volna ,ha te maradsz! Nem nőttél még fel! Lívia legalább ember maradt, hiába gyenge! Remélem, jövő héten is ilyen ügyes lesz, mint a párbajon volt”

„Veszteni tudni kell… és még egy gratulálni sem tudott, kipréselni magol. Hát, nem valami sportszerű… innentől kezdve nem is sajnálom, még Palik ölelését sem fogadta. Livit viszont sajnálom, független attól,hogy eddig nem hozta a pontokat A szerencsétlen gyakorlatilag nem örülhetett a győzelmének, mert folyamat arcba kapta, hogy ba*ódj meg, mert kivittél… Na meg ez a lelki terror, amit a fiúktól kapott, a szerencsétlen, hogy húzzon bele, mert fiúpárbaj lesz. Hát akkor küzdjenek magukért, nem csak a Livin fog múlni…”

„Ez az utolsó megnyilvánulásod nagyon gyerekes volt…. de valójában jobb is, hogy kiestél mert olyan Dorci stílus vagy, és őt uuuuuu de nem bírtam. Hajrá Bajnokok!”

„Pötyögést nem érdemelsz…nőjél fel kislány és a saját kudarcaidért soha ne mást hibáztass.”

Donald Trump kijelentette, ha nem ő nyeri az elnökválasztást, az részben a zsidók hibája lesz

Újabb furcsa megszólalás érkezett volt amerikai elnöktől.