Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,96 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
468,92 Ft
Bitcoin
63,466 $

Az Exatlon Hungary első kiesője haragszik a társára, aki legyőzte őt: ez az ok

Bencsik Lili számára véget ért az Exatlon Hungary, amit követően interjút adott, de még mindig nem volt teljesen nyugodt, sírt, valamint érezhető volt benne a tüske.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Bencsik Lili számára véget ért az Exatlon Hungary, amit követően interjút adott, de még mindig nem volt teljesen nyugodt, sírt, valamint érezhető volt benne a tüske.

Valakinek ki kellett esnie pénteken, és ez a valaki Lili volt Líviával szemben. Nagyon nagy csatát vívtak meg egymással a párbajon, és úgy tűnt, Lili jobban akarja a továbbjutást. A drámai végjátékban azonban nem ő jutott tovább. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Lili természetesen mélységesen csalódott, mivel ennél már csak az lehet rosszabb, aki másodikként fejezi be a versenyt a fináléban. Elsőként kiesni az egyik legrosszabb dolog, és innen már nincs visszaút, csak pár napig tartott számára a kaland.

„Sajnos egy kicsit gyenge voltam ehhez a játékhoz úgy érzem. Úgy gondolom, senki sem számított erre, és emiatt egy kicsit haragszom is Líviára, amiért ki is emelte, hogy ő itt most magáért futott, és nem a csapatért.” – mondta a kamerák előtt az interjúban.

„Úgy gondolom, hogy mindig a csapatért kell futni, kivéve a párbajt, és nem tudom, hogy mennyire fogja ezt az érzést megtapasztalni. Nagyon remélem, hogy most már felhúzta magát. Ha nem, akkor esküszöm visszajövök Dominikára, és megverem.” – tette hozzá nevetve.

Vasvári Vivi ezen a képen úgy néz ki, mint egy igazi James Bond lány

Lili egy kicsit gyengének tartotta magát, független attól, hogy úgy érzi, sokat fejlődött. „Mindenkihez képest is egy kicsit gyenge vagyok.” – folytatta a kiesett versenyző, aki szerint az élettapasztalat miatt hátrányból indulhatott, mert őt nem érték olyan ingerek, mint az idősebb társait.

„Egy kicsit dühös vagyok, de ez van…” – válaszolt a kérdésre a 18 éves lány, aki azonban nem akar minden alkalommal a korával takarózni. „Nagyon szeretem a családomat, soha nem voltam tőlük ilyen távol. Igaz, csak öt nap volt, de nekem nagyon hosszú időnek tűnt. Ez bizonyosodott meg bennem, hogy nagyon gyenge vagyok ide.” Szerinte kudarcot vallott, és már haza akar menni a családjához, mivel nem találja a helyét.

Donald Trump kijelentette, ha nem ő nyeri az elnökválasztást, az részben a zsidók hibája lesz

Újabb furcsa megszólalás érkezett volt amerikai elnöktől.