Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Csak a habok takarták Berkiék testét a fürdőkádban

Egy igazán sejtelmes képpel búcsúztak Berkiék a 2020-as évtől, ráadásul nem is akárhol.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy igazán sejtelmes képpel búcsúztak Berkiék a 2020-as évtől, ráadásul nem is akárhol.

Berki Krisztián és Berki Mazsi a koronavírus ellenére sem szakított a hagyományokkal és repülőre ültek. Tették ezt azért, hogy teljesen ki tudjanak kapcsolni, és mindezt egy álomszerű környezetben. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

Sokáig nem fedték fel, hogy pontosan hol vannak, de a képekből már erősen sejteni lehetett, hogy nem a szomszédba mentek. Néhányan nyomozni kezdtek, hogy vajon hol nyaralhat a sztárpár.

Rácz Jenő döntött, ettől a ponttól kezdve különösen érdemes lesz őt figyelni

Voltak, akik jól tippeltek, mert az úti cél a Maldív-szigetek volt. Egy paradicsomi környezet, ahol minden a nyugalomról és az élvezetekről szól. Krisztián és Mazsi különösen  aktívak, ami egyes embereknek nem tetszik és hangot is adtak a sok reklámnak.

A sztárpár azonban inkább jól érzi magát és kihasználja a lehetőséget, például akár arra is, hogy megmártózzanak a kádban, amiben csak a habok takarják a testüket. 

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.