Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,50 Ft
Euró
401,02 Ft
Font
479,10 Ft
Bitcoin
63,434 $

Dér Heniék legcukibb ajándéka szilveszter előtt

Egy igazán különleges ajándékot kaptak Gergővel, ami sokak számára indíthat be bizonyos gondolatokat.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy igazán különleges ajándékot kaptak Gergővel, ami sokak számára indíthat be bizonyos gondolatokat.

A terhesség egy csodálatos dolog, és ez még akkor is igaz, ha a férfiakról beszélünk. Ők is sokat változnak ebben az időszakban, mert sokan közülük odaadóbbá válnak, vagy egyszerűen csak felnőnek. Soron kívül Rózsaszín fénybe borult a Lánchíd Budapesten (fotók)

Vannak bizonyos élethelyzetek, amik szükségesek ahhoz, hogy felnőtté váljunk. Ezt nem lehet csak a korhoz kötni, mert egyes fiatalok messze felnőttebben viselkednek, mint a náluk sokkal idősebbek. Megannyi példa van erre odakint, szerte a világon.

A várandósság pedig akkor tökéletes, amikor egy édesanya nem egyedül van, és egy olyan férfi él mellette, aki mindent megtesz érte, és őszintén szeretik egymást. Egyre kevesebb az ilyen ember, de Heni és Gergő szerencsés.

A csodálatos Kiss Ramóna Mary Poppinsként

Az ő kapcsolatuk túlmutat az átlagos dolgokon, ami miatt a kis Bendegúz egy nagyon jó családban részeként nőhet fel. Nehézségek mindig vannak, és lesznek is, de ha a párok igazán szeretik egymást, akkor nincs akadály.

Heniék szilveszter előtt egy egészen különleges ajándékot raktak össze, ami örök emlék marad, és valóban az eddigi legszebb képeik, ahogy Gergő letérdel és ad egy puszit Heni növekvő pocakjára, melynek a mélyén a kisfiúk lapul.

Kövér László: nekünk nem Magyar Péter az ellenfelünk

De szerinte „nem is az, aki majd utána jön, ha ez a lemez lejár”.