Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Opitz Barbi megint totálisan felpörgette a rajongóit a testével

Valószínűleg Barbi az, aki a legtöbb szerelmes üzenetet kapja az énekesnők közül a közösségi médián belül, és ennek meg is van az oka.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Valószínűleg Barbi az, aki a legtöbb szerelmes üzenetet kapja az énekesnők közül a közösségi médián belül, és ennek meg is van az oka.

Az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy nem ismerik ezeket a sztárokat, de mégis úgy beszélnek hozzájuk, mintha a szerelmük lenne, vagy ott lennének mellettük. Néhány üzenet egészen szürreális… Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Van az a pont, amikor a rajongás átlép egy határt, és a sztár is elkezdhet tartani az illetőtől, főleg, ha az állandó jelleggel ott van és üzen. Nem egy zaklatóról hallhattunk már, akik még csak nem is tudták magukról ezt.

Opitz Barbi oldala rendre tele van „szerelmes üzenetekkel”, független attól, hogy ennek valószínűleg nincs különösebb hatása, maximum annyi, hogy az énekesnő bizonyos kommenteknél furcsán néz, mert ilyenekre is van példa.

Tóth Andinak ilyen kommentekkel kell szembenéznie: “Kártékony celeb”

Az énekesnőt nemcsak a hangja miatt szeretik, és lehetnek olyanok is, akik csak a testi adottságai miatt követik őt. Barbi azonban eddig remekül kezelte az ilyen helyzeteket, vagy a durvább kommenteket.

Tőle nem tapasztalhattunk kirohanásokat, hiába rajonganak érte sokan, bár többségében valóban pozitívabb kommenteket kap, és ez így volt a legutóbbi képe kapcsán is, amikor egy újabb mélyebb dekoltázzsal jelent meg.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.