Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,81 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
449,57 Ft
Bitcoin
62,802 $

Négy ember súlyosan megsérült egy berlini lövöldözésben

A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövetők ellen, aminek a következtében négyen is súlyosan megsebesültek.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövetők ellen, aminek a következtében négyen is súlyosan megsebesültek.

Az RT beszámolója szerint négy személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a német fővárosban történt lövöldözés miatt. Erről először a berlini rendőrség és a helyi tűzoltóság adott hírt szombaton. Soron kívül Fegyvert találtak egy bőröndben, lezárták a bolognai repülőteret

A biztonsági erők jelenleg a gyanúsítottakat keresik. Az eset a berlini Kreuzberg negyedben történt ma hajnalban. Közben a rendőrségi szóvivő megerősítette, hogy több ember részvételével egy lövöldözés alakult ki.

További részletek egyelőre nem jelentek meg, de a város tűzoltósága a Twitteren keresztül elmondta, hogy három embert súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak. Az áldozatotok közül kettőt a bűncselekmény helyszínén találták meg, addig a harmadik személyt egy közeli csatornából húzták ki, aki a lábán sérült meg – adta hírül a Berliner Zeitung.

A rendőrség később megerősítette, hogy egy negyedik személy is megsérült. A helyi média a szemtanúk beszámolóira hivatkozva azt közölte, hogy erősen felfegyverzett biztonsági erőket láttak a helyszínen, akiknek a fő feladatuk, hogy felkutassák az elkövetőket.

Emberi maradványokat találhattak a robbanás közelében Nashville-ben

A művelet részeként rendőrségi helikopter segíti a kutatást, miközben próbálják meghatározni a lövöldözéshez vezető körülményeket. Pillanatnyilag nem tiszta, hogy pontosan mi is történt, köze van ennek egy szélsőséges szervezethez, vagy sem.