Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,25 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
453,02 Ft
Bitcoin
64,178 $

A Beckham-család is megmutatta, hogy mibe bújtak bele karácsonykor

Külföldön különösen nagy hagyomány, hogy a családok beöltöznek karácsonykor, és ugyanazt a szettet öltik magukra.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Külföldön különösen nagy hagyomány, hogy a családok beöltöznek karácsonykor, és ugyanazt a szettet öltik magukra.

Szép lassan búcsút intethetünk a karácsonyi életérzésnek, és már most megkezdhetjük a visszaszámlálást december 24-ig. Talán az a karácsony merőben más hangulatú lesz, mint az idei a koronavírus után. Soron kívül Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

A karácsonyt mindenki más és más módon ünnepeli. Vannak, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz, és visszafogottabbak, míg mások követik a trendeket, vagy új dolgokat találnak ki. Országonként is változnak a szokások.

Az azonban jól megfigyelhető, hogy a magyar hírességek között is vannak, akik ihletet merítenek a külföldi társaikból, és azt vagy teljes mértékben lemásolják, vagy átalakítják. A karácsony nemzetközi szinten sokkal nagyobb durranás tud lenni.

Egészen elképesztő környezetből posztoltak Berkiék szenteste

Magyarország még a visszafogottabb nemzet közé tartozik, bár megfigyelhető, hogy egyre több mindenben kezdjük el követni Amerikát az egyes szokásokkal, magával a karácsonyi divattal és az ételekkel.

David Beckham családja mindezt a brit vonallal vegyíti, hiszen Angliából származnak, de egy ideje Amerikába tették át a székhelyüket. Karácsonykor pedig mindenki összegyűlt és ezúttal sem maradhatott el az egyen öltözék.

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.