Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,13 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
456,03 Ft
Bitcoin
57,903 $

Nem kérdés, Jennifer Lopez karácsonyi szettje lett a leglátványosabb

Jennifer Lopez olyan magasra helyezte a lécet, hogy ezt már senki sem fogja megugrani, kár lenne próbálkozni.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Jennifer Lopez olyan magasra helyezte a lécet, hogy ezt már senki sem fogja megugrani, kár lenne próbálkozni.

Egy évet vártunk erre a bizonyos napra, december 24-re, ami általában rettentő gyorsan eltelik. Ez most sem volt másképp, pedig milyen jó lenne, ha arra az estére egy kicsit meg tudnánk állítani az időt. Soron kívül Ismét problémássá válhat a ferihegyi reptérre történő kijutás

Talán emiatt is olyan különleges szenteste, mert egy évben csak egy van belőle. A koronavírus miatt nyilván mindez nem lehetett ugyanolyan, de bízzunk benne, hogy 2021-től újra normális körülmények között ünnepelhetünk.

A sztárok azonban így is kivették a részüket a nagy show-ból, mert sokan nemcsak szimplán csinosan öltöztek fel. Néhányan extravagáns ruhákat választottak, és ez a magyar hírességekre is vonatkozik. Volt, aki az egyszerűséget helyezte középpontba, míg mások kissé túltolták a dolgot.

Eddig Kiss Ramónáé a legmenőbb karácsonyi pulcsi

Ismervén JLO igényességét, rendkívül kíváncsiak voltunk, hogy a színész- és énekesnő mivel áll elő. Nem kellett csalódnunk, és akkor nagyon finoman fogalmaztunk, mert nagyon is hozta a tőle elvárt szintet.

Ez a piros ruha bárhol megállná a helyét, és természetesen a sminkre, az ékszerekre, valamint a frizurára is nagy hangsúlyt fektettek a fotózás közben. A többi sztár szintén megtapsolta Lopez kinézetét és a karácsonyi választását.