Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Pikáns: Paris Hilton vörösben izzó fehérneműben pózolt a karácsonyfa előtt

Egy gyors divatbemutatót tartott a híres modell, aki láthatóan nem jött zavarba, bár ilyen testtel nincs is oka rá.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy gyors divatbemutatót tartott a híres modell, aki láthatóan nem jött zavarba, bár ilyen testtel nincs is oka rá.

Vannak sztárok, akik átértelmezik a karácsony fogalmát, és magasabbra helyezik a lécet. Nyilvánvalóan azok számára, akik mélyen vallásosak, nem feltétlen férnek bele ezek a dolgok, még akkor is, ha nagyon szexi az adott híresség. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

El kell fogadnunk, hogy a világ változik, és ezzel együtt a szokások is. Ha megnézzük, már tíz esztendővel ezelőtt is igen más volt egy karácsony ebből a szempontból, nemhogy húsz éve, amikor még mindig csak 2000-et írtunk.

Meztelen képpel kívánt boldog karácsonyt a Baywatch egykori bombázója

Az internet és a közösségi média elterjedése szinte teljesen átformálta az ünnepek ezen részét, és több magyar sztár is beállt a sorba. Ugyanakkor külföldön lényegesen merészebbek a híres emberek, kezdve Paris Hiltonnal.

Kíváncsiak lennénk, hogy adott esetben hasonló képek, vagy videók láttán hogyan reagálnának a magyarok, mert ennél sokkal kevesebbért is „szét szokták szedni” a sztárokat a közösségi médiás felületeken keresztül.

Paris sem foglalkozik a negatív kritikákkal, de nincs is oka rá, mert brutálisan jól néz ki, és nála elfogadható, amikor fehérneműben jelenik meg a karácsonyfa előtt, kvázi egyfajta bónusz díszként.