Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,947 $

Amire még nem volt példa Messi pályafutása során: nagyot húzott a Budweiser

A világhírű Budweiser sörgyártó egy limitált szériás csomagolással tiszteleg Lionel Messi hatalmas rekordja előtt a futballban.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A világhírű Budweiser sörgyártó egy limitált szériás csomagolással tiszteleg Lionel Messi hatalmas rekordja előtt a futballban.

Arról már mindenki tudhat, hogy Messi a 644. gólját is megszerezte a Barcelona színeiben. Ez azt jelenti, hogy nála több találatot még senki sem szerzett ugyanazon csapatnak. Ezt az eredményt húsz év alatt hozta össze a hatszoros aranylabdás rekorder. Soron kívül Pataky Attila Orbán Viktorról: „Valami csodából van faragva, nagyon nagy hazafi”

Ennek alkalmából a Budweiser 644 különleges palackot gyárt le, melyek egyedi címkézést kapnak, középpontba állítván a Barcelona sztárjának új mérföldkövét. A PackagingNews jelentése szerint a limitált kiadású Budweiser palackokból azok a kapusok is kapnak ajándékba, akik ellen Messi betalált.

Köztük olyan nagy nevek szerepelnek, mint Buffon, De Gea, vagy Oblak, akiket Messi mind nagyon magas szinten értékel. Azokat a palackokat, amik kiskereskedelmi forgalomba hoznak, limitáltak lesznek.

Ezek ugyancsak egyedi feliratokat kapnak, mint például az, hogy „Messi a futball királya”. A 644 különleges palacknak később igen nagy értéke lehet, különösen az 1-esnek és a 644-esnek. A cég egyedi nyomtatási technológiával készíti el ezeket a prémium dizájnokat.

Maga a technológia lehetővé teszi a digitális dombornyomást, amivel a tapintás is más lesz, ha kezünkbe vesszük az üveget. Bár a technológia még mindig viszonylag gyerekcipőben jár, a digitális nyomtatás ezen formája egyre elterjedtebb, melyek főként a különleges kiadások esetében jelennek meg.

Fásy Ádám: mindenki tudja, hogy jót akar Orbán Viktor miniszterelnök úr

A műsorvezető már a sokadik Békemeneten vett részt, s elmondta, szerinte a magyar ember a világon miért egyedi.

Politológus: ilyen magasra még soha nem emelte Orbán Viktor egy választás tétjét

Véleménye szerint a kormányfő margitszigeti beszédének legfőbb üzenete: „vagy a Fidesz nyer ismét óriási fölénnyel, vagy háború lesz”.

Bayer Zsolt szerint Magyar Péter egy nárcisztikus pszichopata

Szerinte az ellenzéki választók frusztráltak, türelmetlenek és idegesek, ugyanis 2006 óta egyetlenegy választáson sem sikerült győzedelmeskedniük, ennek pedig az az egyik következménye, hogy mindenkiben a megváltót látják.