Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Rékasi Károly reagált a Reggelinek adott interjújára, mely nagy sajtóvisszhangot kapott

Többen is beszámoltak Rékasi Károly interjújáról, ami sokak számára furcsa volt, és nem teljesen értették a neves színész viselkedését.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Többen is beszámoltak Rékasi Károly interjújáról, ami sokak számára furcsa volt, és nem teljesen értették a neves színész viselkedését.

A liner.hu is írt a részletekről, amikor Rékasi a Reggeliben Papp Gergőnek, az RTL Klub műsorvezetőjének szólt oda, hogy ne szóljon közbe, amikor épp beszél. Ezt követően Gergő perceken át hallgatott, és úgy tűnt, hogy nem teljesen érti a helyzetet. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Szép lassan egyre többen hozták le a sztorit a médiában, majd a Telex cikkében újra megszólalt a színész, aki tisztázta a dolgot. Rékasi is visszanézte a riportot, miután látta a visszajelzéseket. „Nem tudom, ki mit érthetett félre” – idézi a Telex a színészt.

Hangsúlyozta, senkit sem akart megbántani, és nem is lett volna rá oka. „ Tényleg azon kaptam magam, hogy rajtam van maszk, egyébként meg mindenki eldönti maga, hogy ő akar-e a másik emberre odafigyelni vagy sem.” – mondta, mivel azt tapasztalta, hogy a műsorvezetők nem hordanak maszkot az adás ideje alatt.

Szabó Zsófi azonban megjegyezte, hogy folyamatosan tesztelve vannak, valamint tartják a másfél méteres távolságot a vendégekkel. Amit még felkaptak az interjúból, az az volt, amikor Rékasi „virággyilkosságról” beszélt.

Tolvai Reni karácsonyi dekoltázsa még egy atombombánál is nagyobbat szól

A Telex kérdésére erre azt felelte, már reggel feltűnt neki a díszletben lévő két mikulásvirág, amik nem voltak túl jó állapotban. Úgy véli, a díszletért felelős szakember hanyagsága vezetett ehhez, miközben két halott virágot mutogattak a kamerákon keresztül.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.