Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

A győztes Feke Pali videója Rácz Jenőnek: volt egy kis gond a végén

Rácz Jenő a Konyhafőnök VIP döntőjének levetítése után videóhívást kapott, amiben Feke Pali ismét köszönetet mondott a mentorának.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Rácz Jenő a Konyhafőnök VIP döntőjének levetítése után videóhívást kapott, amiben Feke Pali ismét köszönetet mondott a mentorának.

Mint ismeretes, péntek késő este kiderült, hogy ki nyerte meg a Konyhafőnök VIP döntőjét. Feke Pali és Pokorny Lia között dőlt el a győzelem sorsa. Végül Palit hozták ki győztesnek, aki ezzel megnyerte a 10 millió forintos fődíjat. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Röviddel ezután a színész-énekes elárulta, hogy a pénz egy részét árva gyerekek megsegítésére fogja fordítani a karácsonyi ünnepek előtt. Ez egy különösen szép gesztus volt a hatalmas szívű kiváló művésztől.

Pali egy videós üzenetet is küldött a Michelin-csillagoos chefjének, akivel remek kapcsolatot alakított ki, és reméli, hogy ez így is marad, valamint sokat fognak még találkozni a következő években, amikor a vírus továbbáll.

„Hello chef, itthonról is szerettem volna köszönetet mondani. Most már itt vagyok a konyhában, akartam veled egyet koccintani. Nagyon szeretlek, nagyon tisztellek, de hát ezt tudod. Rengeteget tanultam tőled, életem egyik legnagyobb kalandja volt.”

Még a szíved is félrever, annyira dögös ebben a szettben Sári Évi

„Szerettem volna neked a győzelem után így is köszönetet mondani. Azt hiszem, hogy ez egy őrületes időszak volt, nagyon sokat nevettünk. Nagyon bírom a humorodat, nagyon bírom a profizmusodat, úgyhogy köszönök mindent, és remélem, hogy nagyon-nagyon sokszor találkozunk még.” – mondta Pali a videóban.

A válasz sem maradt el: „Palikám, mit mondjak neked? Egyszóval, szenzációs! Szenzációs voltál, gratulálok neked, és tudod mit… kibontok egy üveggel a kedvenc pezsgőmből. Egészségedre!” – válaszolt Jenő, aki rendesen megküzdött a feladattal, amin jót nevettek a menyasszonyával, Dórival.