Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Kellemetlen helyzetben Tom Cruise, kiakadását követően kiderült, hogy szabálytalan maszkot használ

Az elmúlt néhány napban Tom Cruise kiakadásától volt hangos a nemzetközi bulvársajtó, miután a színész a Mission: Impossible 7 forgatásán ordítozott a stábtagokkal, hogy túl közel állnak egymáshoz, és ezzel megszegik a COVID-protokollokat.

...svg content...Róma, 2020. november 29. A védõmaszkot viselõ Tom Cruise amerikai színész rajongóinak integet a Mission Impossible – Lybra címû filmje forgatásán Rómában 2020. november 29-én, a koronavírus-járvány idején. MTI/EPA-ANSA/Riccardo Antimiani
Kult

Nagy Noel

Szerkesztő

Az elmúlt néhány napban Tom Cruise kiakadásától volt hangos a nemzetközi bulvársajtó, miután a színész a Mission: Impossible 7 forgatásán ordítozott a stábtagokkal, hogy túl közel állnak egymáshoz, és ezzel megszegik a COVID-protokollokat.

Nem példátlan egy színész részéről, hogy durva hangnemben nekimegy a stábtagoknak, ilyen-olyan vélt vagy valós okok miatt. Tom Cruise erre a legújabb ékes példa, aki tajtékozva teremtette le a forgatáson résztvevő stábtagokat, hogy túl közel állnak egymáshoz, és megszegik a távolságtartásra vonatkozó szabályokat. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Nem is maradt el a botrány, ugyanis Cruise kerek-perec kijelentette, hogy kirúgatja őket, ha ismételten előfordul ez. Több stábtag a felmondással fenyegetett, Cruise-ra pedig gyorsan rázúdították a meme-áradatot, melynek útján a kirohanást elkönyvelték az öntelt filmsztárok szokásos túlkapásának.

A „nagy fordulat” azonban csak ezután következett, ugyanis mint a Cruise-ról a forgatásokon készült képekből kiderült, a filmsztár egy olyan maszkot visel a jelenetek között, amelyet határozottan nem ajánl viselésre az amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) – írja a TMZ. A lap meg is jegyzi, hogy a filmcsillagnak most van is tükörbe nézni valója ezután.

A Cruise által hordott maszkot a Jupiter Gear gyártja, és jelenleg 15 dolláron, vagyis mintegy 4500 forintos áron forgalmazzák – meglehetősen nagy összegért egy haszontalan maszkért. A maszk egyébként szénszűrös, és légszeleppel is rendelkezik. A CDC viszont pont az utóbbi tény miatt erősen ellenzi a használatát:

„A COVID-19 továbbterjesztése szempontjából nem ez a megfelelő maszk, ez nem feltétlenül akadályozza meg, hogy egy fertőzött ne terjessze tovább a vírust. Az anyagon található szelepen ugyanis távozni tud a fertőzött cseppecske, ami aztán meg tud fertőzni mást is”

írja a szerv.

Maga a maszk gyártója is egyébként elismerte, hogy a maszk elsősorban fizikai tevékenységek végzésére ajánlott, hogy gyorsan ki tudjon áradni a párás és meleg levegő a tevékenysége közben, viszont jelzik, ez kifejezetten veszélyes lehet a koronavírus tekintetében.

A lap is megjegyzi ugyan: Cruise védelmére szóljon, hogy a légszelepes maszkok kapcsán még nem zárultak le a kutatások, így végül kiderülhet, hogy mégsem volt képmutató, mint amit most sokan gondolhatnak róla ezek után. A kommentekben azonban nem maradt el a nevetgélés, Cruise-nak főhet a feje, amennyiben foglalkozik az egyszerű kommentelők véleményével.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.