Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,740 $

Az előrehozott családtámogatásokat csütörtöktől folyósítják

Mai napon kezdődik meg a decemberi családtámogatási ellátások postai kifizetése, hétfőn pedig elindul a bankszámlára történő utalás is.

Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mai napon kezdődik meg a decemberi családtámogatási ellátások postai kifizetése, hétfőn pedig elindul a bankszámlára történő utalás is.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter közleménye alapján a gyermekes családok még az ünnepek előtt, de legkésőbb keddig megkapják majd a gyermekgondozást segítő ellátást (gyes), a gyermeknevelési támogatást (gyet), illetve a családi pótlékot. Soron kívül 2022 októbere óta nem találnak egy 16 éves jászberényi lányt, nem ment haza az iskolából

Amennyiben postai úton érkezik a támogatás, az érintett viszont nem tartózkodik otthonában, úgy egy értesítő alapján derül majd ki, hogy hol és mikor juthat hozzá a támogatáshoz – írja az Infostart.

A családi támogatások előrehozott kiutalása ebben az évben 30,5 milliárd forint értékben, több mint egymillió jogosult számára érkezik majd.

Hivatalosan is bejelentették Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsének elhalasztását

Mike Tyson és Jake Paul biztosan nem küzd meg egymással az eredeti időpontban július 20-án, miután a legendának egészségügyi gondjai akadtak.