Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,77 Ft
Euró
395,49 Ft
Font
468,17 Ft
Bitcoin
65,638 $

Így kell „pofára ejteni” egy Michelin-csillagos chefet: szegény Rácz Jenő…

Így kell „pofára ejteni” egy Michelin-csillagos chefet: szegény Rác Jenő…

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Rácz Jenő már előre jelezte a versenyzőknek, hogy nagyon óvatosan kell bánniuk az „arcával”, de ez nem mindenkinek sikerült.

A kedd esti adás volt az egyik legjobb az új évad során. Ez most nem a drámákról szólt, független attól, hogy Oroszlán Szonja teljesen lefagyott, míg Pokorny Lia csúnyán elvágta az ujját, ami miatt orvosi segítségre volt szüksége. Soron kívül Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Magyar Péter lépését

Fördős Zé pedig rendesen megkapta a magáét, fejjel lefelé lógott a stúdió mennyezetéről, mint egy rossz denevér, majd megdobálták tortával. Ez egy igazán kemény nap lehetett a híres szakács számára.

Micsoda trió: Gáspár Evelin, Bea és Virág

A versenyzők azonban rosszabbul jártak, és komoly nyomás alá kerültek. Az egyik legfontosabb feladat az volt, hogy a Jenő arcáról készült minta tökéletes legyen. Ennek a tök adta az alapját, de többen is odaégették.

Oroszlány Szonja, aki sajnálatos módon kiesett a versenyből, szintén hibázott, mert nem volt kellően óvatos a forma megfordításánál. Szó szerint „pofája ejtette” Jenő „arcát”, amiből egy vicces jelenet kerekedett.

Észak-koreai katonák lépték át a határt, több akna is felrobbant

A dél-koreai hadsereg szerint észak-koreai katonák lépték át a határt, ami miatt aknák robbantak fel.