Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,764 $

Rácz Jenő meglőtte az év legviccesebb szelfijét: mindent visz

Minden eddiginél jobb volt a hangulat a Konyhafőnök VIP stúdiójában, ahol Fördős Zé szó szerint megfürdött az édességekben.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Minden eddiginél jobb volt a hangulat a Konyhafőnök VIP stúdiójában, ahol Fördős Zé szó szerint megfürdött az édességekben.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelte Zé állandó szívatásait, majd úgy döntöttek, hogy egy igen komoly büntetésben részesítik a kollégájukat. Soha ezelőtt nem láthattunk hasonlóra példát a Konyhafőnök VIP történetében. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Kezdődött minden azzal, hogy „elrabolták” Zét, akit fejjel lefelé lógattak fel, de ezzel még távolról sem volt vége a történetnek. A büntetés második fele az volt, hogy a sztárok tortával dobálhatták meg a kikötözött műsorvezetőt.

Ennél cukibb ma nem lesz: Rácz Jenő szerelme és a híres macska

A teste különböző pontjain számokat helyeztek el, melyek azt mutatták, hogy a kiállított hús mely részét kell feldolgozniuk a versenyzőknek. Mindenki igyekezett jól célozni, és mint az várható volt, Zé nem maradt szárazon.

Jenő és Ákos is dobott a végén, akik csúnyán telibe is trafálták Zé arcát. Jenő nem hagyta ki a lehetőséget, és készített egy szelfit a szenvedő Zéről, miközben a versenyzők is megérkeztek mögéjük, hogy teljes legyen az idill.