Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,70 Ft
Euró
389,12 Ft
Font
452,54 Ft
Bitcoin
63,092 $

Ezen a héten véget ér az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora

Eljött az a hét, amikor egy újabb nagyon népszerű és izgalmas műsortól kell elköszönnie a nézőknek az Álarcos énekes után.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Eljött az a hét, amikor egy újabb nagyon népszerű és izgalmas műsortól kell elköszönnie a nézőknek az Álarcos énekes után.

Ez egy nagyon izgalmas hét lesz, hiszen folytatódik a Konyhafőnök VIP, de már csak hatan vannak versenyben: Pali, Alexandra, Sisa, Szonja, Attila és Lia. Mindannyian komoly esélyesei lehetnek a 10 millió forintnak. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Mint arról a SorozatWiki is beszámolt, ez a hét szomorúságra is okot ad, hiszen a döntők következnek, tehát hamarosan egy újabb nagyon népszerű műsor ér véget, megy el szünetre, így már most várjuk a következő évadot.

Az elmúlt hetekben minden hétköznap 20 óra 40 perctől láthattuk a műsort az RTL Klubon. Egy olyan adás sem volt, amikor unatkoztunk volna, és ez valószínűleg a folytatásban is így lesz. Brutálisan erős számokkal indított a Konyhafőnök VIP, és jelenleg sem panaszkodhatnak a készítők.

A nagy finálé akár rekordot is dönthet december 18-án, pénteken. A megszokott módon 20:40 lesz a kezdési időpont, és várhatóan 23:10 környékén már tudni fogjuk, hogy ki lett a befutó, ki nyerte meg a hatalmas összeget.

Détár Enikőt köti a szerződése, nem mondhatja el

Pillanatnyilag nem tudni, hogy 2021-ben lesz-e Konyhafőnök VIP, talán erre a kérdésre is választ kaphatunk a döntőben, vagy nem sokkal azt követően.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.