Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,225 $

Feke Palinak rendesen meggyűlt a baja a galambbal a Konyhafőnök VIP-ban

Ez nem Feke Pali napja volt, és majdnem sokba került számára a megingás, mert közel állt ahhoz, hogy kiessen a versenyből.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ez nem Feke Pali napja volt, és majdnem sokba került számára a megingás, mert közel állt ahhoz, hogy kiessen a versenyből.

A Konyhafőnök VIP legközelebb hétfőn tér vissza, és miután már összeállhatott a döntő mezőnye, a java csak most jön. Feke Pál is ott van a legjobbak között, bár pénteken majdnem sikerült kiesnie Király Linda ellen. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Egyrészt meggyűlt a baja a galambbal, másrészt túlságosan is biztonsági játékot játszott, ami nemigazán tetszett a chefeknek. Az első húsnál Rácz Jenő segített Palinak, hogy a galamb a lehető legjobban legyen feldolgozva, de ezt követően a versenyző elfelejtette a dolgokat.

Pali mással kezdett el foglalkozni, és ez volt az oka annak, hogy elfelejtette a folyamatot. „Nem lehetett már megállapítani, hogy az a picike kis csont az a szárnya, vagy a combja. Őrület volt.” – ismerte el Pali.

Ismét Tóth Andi melleivel vannak elfoglalva a kommentelők

Serbán Attila, a rivális csapat versenyzője azonban segített Palinak, hogy tökéletesen le tudják másolni az ételt. Egy biztos, Attila nélkül nagy bajban lett volna az énekes, de a végén mindketten felmehettek a galériára.

Feke most valóban összszedetlennek festett, amivel saját maga helyzetét nehezítette meg, ám ez a döntőben már biztosan nem fog beleférni. Érdekes lesz látni, hogy mit hoz a következő hét, mert jelenleg Lia és Szonja tűnik az új nagy esélyesnek.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.