Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,43 Ft
Euró
396,19 Ft
Font
469,36 Ft
Bitcoin
61,443 $

Franciaországban minden második ember nemet mond a vakcinára

A franciák közül is sokan vannak, akik nem hajlandóak beadatni maguknak a vakcinát, bár ez később még változhat, függően a későbbi számoktól.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A franciák közül is sokan vannak, akik nem hajlandóak beadatni maguknak a vakcinát, bár ez később még változhat, függően a későbbi számoktól.

Egyelőre nagyon eltérő az emberek véleménye a vakcinákról, sok millió ember döntött úgy, hogy nem kívánja beadatni magának a koronavírus elleni oltást. Vannak, akik kategorikusan kijelentik, hogy soha nem fogják kérni a vakcinát, míg mások inkább kivárnak. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

Természetesen sok olyan ember is van, akik nem biztosak a döntésükben, míg mások az elsők között akarják beadatni maguknak az oltást. Magyarországon is elérhetővé tették a regisztrációt, és a kormány arra biztatja az embereket, hogy éljenek a lehetőséggel.

Az ATV beszámolója szerint Franciaországban például minden második ember nem akarja magát beoltatni a koronavírus elleni vakcinával, ami egy igen jelentős szám. Függően attól, hogy milyen oltási eredmények születnek, a helyzet gyorsan változhat.

Nagy nap Amerikában: kezdődhetnek a koronavírus elleni oltások

Országonként eltér a statisztika erről, és a vakcinákról szóló hírek is jelentős befolyással bírhatnak. Akár egy rossz hír is képes lehet eltántorítani az emberek egy részét, így a médiának most még inkább fontos szerepe van abban, hogy tárgyilagos, pontos információkat közöljön az emberek számára.

Hivatalos: nem lesz új választás Budapesten, Karácsony Gergely marad a főpolgármester

A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely marad Budapest főpolgármestere.

Medián: a Tisza Párt hívei utasítják el a legkövetkezetesebben a kormányzati korrupciót

A megkérdezettek fele hallott az Integritás Hatóságról, de ez utóbbiaknak csak az ötöde tartja azt a kormánytól független, tisztán szakmai szervezetnek.

Nem tervezik az egészségügyben dolgozók újraoltását szamárköhögés ellen

Az NNGYK szerint nem ismert olyan tudományos adat, amely bizonyítaná, hogy az egészségügyi dolgozók széleskörű oltása hatékony védelmet nyújtana a betegség terjedése ellen.