Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,910 $

Konyhafőnök VIP extra: Ákos ezt sosem fogja megbocsátani Zének

Eleinte Sárközi Ákos sem tudta, hogy mibe nyúlt bele, de nem volt kellemes, ugyanakkor így is helyt tudott állni.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Eleinte Sárközi Ákos sem tudta, hogy mibe nyúlt bele, de nem volt kellemes, ugyanakkor így is helyt tudott állni.

Mint ismeretes, Sárközi Ákos volt az, akinek a chefek közül egy nagyon komoly nehezítés mellett kellett dolgoznia. Fördős Zé, a kollégája úgy döntött, hogy bekötni Ákos szemeit, aki így csak a segítségekre számíthatott. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Nem volt könnyű dolga, távolról sem, mert valóban vakon dolgozott, és ez nem veszélytelen. A forgatások után Ákos azt mondta Zének, ezt soha nem fogja megbocsátani neki. „Borzasztó volt bekötött szemmel főzni, és ezt soha nem fogom neked megbocsátani, hogy ilyen hülyeséget találsz ki.”

„Az ujjaim tök feketék… nem tudom, hogy mibe nyúltam bele.” – mondta Ákos, akinek Zé elárulta, hogy tintahal tintába nyúlt bele, amit Jenő csempészett oda. Jenő nem akarta, hogy ez kitudódjon, és magyarázkodni kezdett.

Curtis meghozta a döntését az új párjával kapcsolatban

„Én ebből azt érzékeltem, hogy nyúlkáltam, hol vannak az alapanyagok, és mindenfajta kis tálkát találtam, tele ilyen kis dzsuvával, valami undorító valamivel. Zé és Jenő annyira jól érezték magukat, hogy még szelfiket is készítette a „vakká tett” Ákossal.

„Milyen kis rohadék vagy.” – mondta humorosan Zének Ákos, miközben a közös fotókat nézegették. „Tényleg menő voltál, és ez a lényeg.” – nyugtatgatta Zé Ákost.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.