Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
64,143 $

Hujber Feri kiöntötte a lelkét a kiesés után, érdekes dolgokat árult el

Sokunk számára fog hiányozni a Konyhafőnök VIP-ből Hujber Feri, aki elismerte, hogy főként mentálisan okozott számára nagy nyomást a játék.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Sokunk számára fog hiányozni a Konyhafőnök VIP-ből Hujber Feri, aki elismerte, hogy főként mentálisan okozott számára nagy nyomást a játék.

Már az új széria első részeiben kiderült, hogy a sztárokon minden eddiginél nagyobb a nyomás, és Feri az, aki az egyik legnehezebben birkózik meg ezzel. Gyakorlatilag már a legelején majdnem feladta, az öltözőből kellett visszahozni. Soron kívül Újabb gyanúsítottja van a halálos Árpád hídi gázolásnak

Akkor Fördős Zé győzte meg őt arról, hogy folytassa, és végül így tett. Megérte, mert kötényt kapott és Rácz Jenő csapatába került. A chef hamar megkedvelte a színészt, és úgy tűnt,hogy Hujber erőre kapott.

Kedden azonban megint összeomlott, ismét kiment a stúdióból, de ezúttal saját magától tért vissza. A kiesőzónát viszont nem tudta elkerülni, és Miki, a csapattársa mellett állhatott ott, várva a döntést.

Végül Ferinek kellett mennie, ami sokak számára meglepetést okozhatott, hiszen Miki az utóbbi időben igen gyenge teljesítményeket nyújtott. A színésztársa valószínűleg a mentális hullámvasútjai miatt volt kénytelen idő előtt kiszállni.

Brutálisra gyúrta magát Chris Hemsworth, a Thor színésze

„Köszönöm chef a megtiszteltetést, és a bizalmat. Nagyon szépen köszönöm.” – mondta Rácz Jenőnek Feri a kiesést követően. „Nagyon jó lesz visszaemlékezni arra, hogy mit csináltam, miket tettem le az asztalra, mikre voltam képes.”

„Ma éreztem először azt, hogy ez nekem sok, a folyamatos kötéltánc. Megmondom őszintén, nagyon féltem Magyarországtól, hogy fogom magam érezni, hogy fogja az energiám, amitől én négy éve elmenekültem… mikor nyomja be a vészcsengőt, hogy menekülj, menekülj megint…”

„Nem nyomódott be ez a vészcsengő, és ezt színtisztán, 100%-ban ennek a pár hétnek köszönhetem, mert ez most nekem valami hihetetlen új erőt adott megint, hogy van értelme, van értelme az én szeretett, imádott hazámba hazajönni.”

„Nagyon-nagyon köszönöm, hogy itt lehettem. Csodálatos volt, és nagyon örülök, hogy ebbe egy kicsit belehaltam, mert akkor ez azt jelenti, hogy fontos volt.”