Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,213 $

Látványos módon tiszteleg a Disney az egészségügyi dolgozók előtt

A világ összes Disney vidámparkja megemlékezett az orvosok és az ápolók mindennapi áldozatos munkájáról.

Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A pandémia miatt nemcsak az egészségügyi alkalmazottak, de a rendőrök és a tűzoltók is azért küzdenek éjt nappallá téve, hogy emberi életeket mentsenek. Nemrég a Disney egészen szívbemarkoló módon köszönte meg mindazt, amit értünk tettek.

Fotó Disney blog

Április 7-én volt az Egészségügyi Világnap. A szakmában dolgozók valószínűleg nem is sejtették mostanáig, mennyire hálásak vagyunk nekik. Soron kívül Pápua-új-guineai földcsuszamlás: 670-re emelkedett a halálos áldozatok száma

„Az egész Földön összefogtunk és kinyilvánítottuk hálánkat és köszönetünket az egészségügyben munkájukat végző orvosok és nővérek felé. Mindannyian büszkék vagyunk rájuk azért, amiért annyi emberen segítenek.”

áll a Disney blogbejegyzésében.
Fotó Disney blog

Az Egyesült Államokban található Varázslatos Királyság ikonikus épülete, a Csipkerózsika kastély kék színben pompázott a remény és a hála jegyében. A sanghaji Disneyland Elvarázsolt vára pedig a „köszönöm” szót különböző nyelvekre lefordítva vetítette ki a falaira.

Fotó Disney blog

Annak ellenére, hogy jelenleg a vidámparkok zárva tartanak, mindegyikük valamilyen formában tiszteletét tette. A párizsi Disneyland egy gyönyörű, virágokból kirakott „Merci”-vel fejezte ki a köszönetét, a hawaii Aulani Disney élménypark pedig egy érzelmes „Mahalo”-val hálálta meg az ápolók és az orvosok munkáját.

Eközben Spanyolországban sajnos tovább erősödött a járvány:

https://liner.hu/spanyolorszagban-zsinorban-a-masodik-napon-novekedett-a-halottak-szama/