Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Egyesek Járai Máté és Kíra halálát kívánták

Járai Máté és Járai Kíra Friderikusz Sándor vendégei voltak az Életünk történetében, ahol egy felejthetetlen átalakuláson mentek keresztül. Sok mindenről beszéltek, többek között arról is, hogy többen a halálukat kívánták.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Járai Máté és Járai Kíra Friderikusz Sándor vendégei voltak az Életünk történetében, ahol egy felejthetetlen átalakuláson mentek keresztül. Sok mindenről beszéltek, többek között arról is, hogy többen a halálukat kívánták.

Máté és Kíra a Nyerő Párosban váltak igazán híressé, ahol megosztóak voltak. A játék ideje alatt még azt is megosztották, hogy nyílt házasságban élnek, ami egy lavinát indított be a közösségi médiában, és sorra jöttek a furcsa kommentek. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

„Azt gondolom, hogy nagyon megmozgattuk az embereket. Nagyon megmozgattuk a Nyerő Páros nézőit ez ügyben. Senkit nem hagytunk hidegen – vagy nagyon megkedveltek bennünket, és azt mondták, hogy végre egy önazonos pár a médiában, és tényleg mennyire önmagukat adják…” – mondta Máté, majd hirtelen Kíra vette át a szót.

„Az elképesztő rajongástól egészen a szinte érthetetlen gyűlöletig.” – mondta röviden Kíra. „Tehát a halálunkat is kívánták, és szerelmes levelet is kaptunk, csak hogy a két szélsőséget mondjam el. Tehát, hogy imádunk benneteket, és olyat is kaptam, hogy ‘remélem, lélegeztetőgépre kerülsz’. Mind a kettő volt. Ez a szélsőség mutatja meg azt, hogy az emberekben milyenféle háború dúl az önazonosságával.”

Voltak olyanok is, akik Kíra külsejét támadták. „Egy nap megkaptam azt, hogy ilyen ocsmány ronda nőt még életükben nem láttak, és azt, hogy ilyen gyönyörű nőt még életükben nem láttak.” – árulta el Kíra.

„Megmondom őszintén, volt egy pont a Nyerő Párosnál… egyszerűen csak azt tudom mondani, és mindig ezt tudom felhozni példának, hogy az emberek annyira rákaptak erre a szériára, hogy olyanok voltak, mint a gyerekek… abból a szempontból, hogy úgy nézték mint ahogy a gyerekek a bábszínházat.”

Tóth Dávid kiesése után csak dőltek a kommentek: “úgy táncol, mint egy robot”

„Körülbelül ilyen üzeneteket kaptunk, hogy ha még egyszer be mersz szólni az ő kedvencének, akkor olyat teszünk veletek… Annyira voltak ilyen gyermekded hozzászólások…” – folytatta Máté az RTL Klub kamerai előtt.

„Annyira kiszámítható volt a reakció… Mi tudom én, amikor az egyik párossal kapcsolatban volt egy konfliktusunk, tudtuk, hogy most fel fog robbanni a telefonunk, és nekünk végünk.” – részletezte Járai Máté.

„Volt olyan este, amikor már annyira kiélezett volt, hogy egyszerűen már nem tudtam követni… nem tudtam olyan gyorsan törölni… A kommentelők nagyon szeretik ezt számon kérni, hogy mi az, hogy törli valaki a saját oldalán ezeket a kommenteket. Ezek nem kritikák, hanem olyan szintű… övön aluli, és olyan stílusban, amit az ember nem akar a saját oldalán látni.” – osztotta meg Kíra.

Máté még egy valamit el szeretett volna mondani ezzel kapcsolatban. „A születésnapomon volt a finálé október közepén, és Kíra elvitt engem egy szállodába. Három napig feküdtünk a szállodai szobában, ki nem mozdultunk, pedig a Mátrában voltunk és arra a 7 200 üzenetre válaszoltunk. Mindegyikre egyesével válaszoltunk mind a kettő.”

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.