Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Ezeket írták Puskás Petiről a hazai sztárok az év egyik legnagyobb sokkja után

Nemcsak az Álarcos énekes nyomozóit sokkolta Puskás Peti, aki tökéletesen hozta a női karaktert, és szinte mindenkit meg tudott vezetni.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nemcsak az Álarcos énekes nyomozóit sokkolta Puskás Peti, aki tökéletesen hozta a női karaktert, és szinte mindenkit meg tudott vezetni.

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az Álarcos énekes nagy fináléját, amit végül a Banán nyert meg a Zebra és a Röfi előtt. Az előzetesekből már tudhattuk, hogy egy nagy meglepetés biztosan vár ránk, de akkor még nem sejthettük, hogy ez melyik jelmezhez köthető. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A harmadik helyen végzett Röfi volt az, aki a legnagyobb meglepetéssel szolgált. A nyomozókat olyan jól sikerült megtévesztenie Puskás Petinek az adások ideje alatt, hogy rendre női tippek érkeztek rá. Hihetetlenül jól hozta a mozgásokat, a mozdulatokat, és a leleplezéskor a nyomozók sem akartak hinni a szemüknek.

Peti elégedett volt ezzel, és jókat nevethetett a maszkja alatt. Csak a párja, Dallos Bogi tudhatott róla, hogy mi az igazság. Ilyen látványos módon talán még senki sem tudta megtéveszteni az embereket, mint a híres énekes.

A közösségi médiában özönlöttek a kommentek, és a hazai sztárok sem maradtak ki a sorból, akik szintén remekül érezték magukat a műsor ideje alatt. Nézzünk is meg pár ilyen hozzászólást Peti Instagram oldaláról.

Bődületesen nagy volt Istenes Bence belépője: szájra puszit adott Balázsnak

„Kész vagyok! Peti! Zseniális voltál!” – írta Pataki Zita. Kardos Csilla sem akart kimaradni a sorból: „Fullos vagy Péter.” – szólt a kommentje a másik hírességnek, akit Görög Zita váltott a hozzászólások között: „Hát eeeeeeeez!”

„De örülök, hogy végre leleplezted magad! Legalább nem zaklatnak többet azzal, hogy én vagyok a Röfi. Hogy én lennék Te??? Jézusom.” – reagált Szorcsik Viki.

„Te állat. Leesett az állam!!!! Őrület!!!” – írta röviden és tömören Feke Pál, aki pedig a szintén az RTL Klubon futó Konyhafőnök VIP egyik nagy esélyese. „Imádtam, zseni volt.” – ismerte el Liptai Klaudia, aki ugyancsak szerepelt az Álarcos énekesben.

Rengeteg más komment is érkezett a nézők közül, óriási mennyiségben, melynek a többsége arról szólt, hogy Peti mennyire zseniális volt. Ennyi pozitív kommentet egyszerre talán soha ezelőtt nem kapott a sztár.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.