Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,39 Ft
Euró
396,14 Ft
Font
469,50 Ft
Bitcoin
61,702 $

Opitz Barbi újra megvillantotta a kerek fenekét, többen „szerelembe estek” tőle

Barbi is kezd ünnepi hangulatba kerülni, és ez az aktuális szettjein is meglátszik, miközben okosan mutatja be a formás testrészeit.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Barbi kezd ünnepi hangulatba kerülni, és ez az aktuális szettjein is meglátszik, miközben okosan mutatja be a formás testrészeit.

A hazai sztárok is gőzerővel készülnek az ünnepekre, de ez idén kicsit más lesz, mint eddig. A koronavírus egyszerűen túl nagy károkat okozott, ugyanakkor próbálunk abban bízni, hogy pár napra félre tudjuk ezt tenni. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Ebben segítenek a hírességek is, akik közül sokan nagyon aktívak, és szinte minden nap jelentkeznek a közösségi médiában. Ez nemcsak a pénzről szól, hanem arról is, hogy adjanak valami pluszt az embereknek.

Ezekben a nagyon nehéz időkben a legapróbb pozitivitásnak is nagy jelentősége van, főleg azok számára, akik mélyen érzik magukat. Az ünnepek közeledtével az emberek is elfogadóbbá, kedvesebbé válnak.

Opitz Barbi újabb egészen őrjítő dekoltázsa: megőrülsz!

Opitz Barbi mindig az, és igyekszik örömöt okozni a követőinek, akik nagyon hálásak ezért. Az énekesnő pedig gondoskodik arról is, hogy forrjon a hangulat, megmutatván az aktuális formáját, ami jobb mint valaha.

Legutóbb egy piros szettben jelentkezett be, mely bejött a többségnek, és ez a gatya különösen kihangsúlyozta Barbi formás, kerek fenekét. „Nagyon dög, eszméletlen szép.” – írta az egyik kommentelő a poszt alatt.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.