Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,132 $

Gáspár Evelin elmondta, kik azok az emberek, akiktől kivan karácsonykor

Gáspár Evelin őszintén válaszolt a kérdésekre, így többek között arra is, mi várható a család ünnepi menüjében, és kik azok, akiktől kivan ilyenkor.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Gáspár Evelin őszintén válaszolt a kérdésekre, így többek között arra is, mi várható a család ünnepi menüjében, és kik azok, akiktől kivan ilyenkor.

Természetesen Evelin is készül az ünnepekre, ami ebben évben sok szempontból más lehet a világjárvány miatt. Egyrészt sokan vesztették el a szeretteiket, másrészt a potenciális korlátozások is hatással lehetnek erre az időszakra. Soron kívül Lenyűgöző felvételeken a péntek esti égi tünemény, ami a Balatonnál is látszott

Gáspár Győzi idősebbik lánya az Instagramon szintén nagyon népszerű, és bizonyos időközönként kérdezz-felelek lehetőséget biztosít a rajongóinak. Így volt ez legutóbb is, és érkezett pár érdekesebb kérdés. Az ünnepekkel kapcsolatban megkérdezték tőle, hogy idén mi lesz náluk a karácsonyi menü.

„Kivagyok azoktól, akik egész évben éheztetik magukat és csak karácsonykor ‘esznek normálisan’, ‘és egyből kirakják, mennyit híztak.’, és fogyókúra.” – írta válaszként Evelin a közösségi médiás felületén az egyik követőjének.

Ronaldo élete párja megmutatta feltolt dekoltázsát, majdnem 2 millió like-ot ért

„Én úgy vagyok ezzel, hála az égnek év közben is szoktam enni halászlevet. Mákos gubát és társait meg amúgy is. Ami jól esik, megeszem.” – folytatta Evelin, majd kitért arra, hogy milyen ételek várhatóak náluk.

„Szóval nálunk nagyon light lesz a menü. Halászlé, rántott hal, lazac, burgonyapüré, bejgli, és guba. Beuka még lehet változtat.” – tette hozzá nevető fejjel.