Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,26 Ft
Euró
389,04 Ft
Font
453,23 Ft
Bitcoin
63,577 $

Zé óriásit ment a Konyhafőnök VIP-ban, Rácz Jenő kávézgatott

Fördős Zé ismét megmutatta, hallásra sincs szüksége ahhoz, hogy igazán kiváló munkát végezhessen a konyhában.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Fördős Zé ismét megmutatta, hallásra sincs szüksége ahhoz, hogy igazán kiváló munkát végezhessen a konyhában.

Bizonyos szempontból Zének van a legkönnyebb dolga a Konyhafőnök VIP-ban, miután Rácz Jenő és Sárközi Ákos az, akinek csapatai vannak. Zé emiatt sokszor kitalál valamilyen plusz feladatot a chefeknek. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

Ez csütörtökön sem volt másképp, és azt találta ki, hogy a Jenő-Ákos duó közösen fog dolgozni, de az egyikőjük semmit sem fog hallani. Ákos ebbe nem akart belemenni, majd végül sorsolással döntötték el a kérdést.

Ákos kijelentette, hogy a füles Zén lesz rajta, amiben 60 percen keresztül Feke Pali dalai szólnak. Végül Jenő nyert a kockadobásban, ami azt jelentette, hogy Ákosnak kellett az ideiglenesen siketté vált Zével dolgoznia.

A Konyhafőnök VIP sztárja azt érezte, ez már a teljes „agyhalál”

Sok vicces jelenetet generált a feladat, miközben Zé hozta a tőle elvárt humorosabb formát. Az már senkit sem lephet meg, hogy remek munkát végzett, és olyasvalamivel álltak elő, ami után bárki megnyalta volna a 10 ujját.

Zé imádta Pali zenéit, olyannyira, hogy énekelt közben és láthatóan nagyon élvezte a kihívást. Ez végeredményben távolról sem volt számára büntetés, inkább egy kikapcsolódás. Szemben velük Jenő pedig nyugodtan kávézgatott.

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.

Sztrájkkal tiltakoznak a RAI olasz közszolgálati televízió dolgozói

Munkabeszüntetésbe kezdtek hétfőn a RAI olasz közszolgálati televízió munkatársai, tiltakozva a költségvetés-csökkentés, a munkavállalói jogok helyzete és a politikai befolyás ellen.

Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete által közzétett jelentés szerint jelentős áremelkedés tapasztalható a világpiacon, különösen a növényi olaj, a hús és a gabona esetében.