Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Majka szerint nem mehetünk el szó nélkül az álhírek mellett

A rapper/műsorvezető még novemberben kapta el a koronavírust, ezt követően pedig minden este élő adásban jelentkezett, hogy megossza tapasztalatait az emberekkel

Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rapper/műsorvezető még novemberben kapta el a koronavírust, ezt követően pedig minden este élő adásban jelentkezett, hogy megossza tapasztalatait az emberekkel.

Majka most a HVG-nek adott interjút, melyben elmondta, hogy szépen lassan kezd javulni az állapota, a krónikus fáradtságot azonban szinte elviselhetetlennek éli meg minden egyes nap. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Majka kiemelte, a legnagyobb probléma jelenleg az, hogy az emberek egy része téves információk alapján ítéli meg a vírus súlyosságát. Ami ennél is komolyabb probléma, az egyértelműen az összeesküvés-elméletek rohamos terjedése, ugyanis interneten keringő alaptalan és mindenféle forrást nélkülöző bejegyzések alapján terjesztik tovább a káros és irracionális tartalmakat.

A rapper úgy véli, ereje abban rejlik, hogy ami a szívén az a száján, így ő soha nem köntörfalaz. Példaként megemlítette Müller Cecília országos tisztifőorvost is, Majka ugyanis úgy fogalmazott, ő úgy adhatja elő mondanivalóját ahogyan szeretné, a tisztifőorvosnak viszont minden mondatát el kell magyaráznia az embereknek.

A rapper óva intett attól, hogy egy pillanatig is hallgassunk azokra akik a maszkhasználat ellen buzdítanak, ehelyett azt javasolja, hallgassunk a valódi orvosokra, akik most is a frontvonalban küzdenek az emberek életéért.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.