Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,64 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,01 Ft
Bitcoin
62,850 $

Megvan a legnagyobb domina a Konyhafőnök VIP-ban? Iszonyat keményen pörgött

Ha valakit „úrnőnek” lehet nevezni a konyhában, akkor Sisa az, mert Király Linda és Bódy Sylvi sem jutott igazán szóhoz mellette.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ha valakit „úrnőnek” lehet nevezni a konyhában, akkor az Sisa, mert Király Linda és Bódy Sylvi sem jutott igazán szóhoz mellette.

Kedd este folytatódott a Konyhafőnök VIP, és a kék csapatnak nagyon össze kellett szedniük magukat, hiszen a pirosak, Rácz Jenő sztárjai hétfőn mindkét feladatban jobban teljesítettek. Erre Sárközi Ákos is felhívta a figyelmet, amivel plusz nyomást helyezett a versenyzőkre. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Szükségük is volt erre, mert egy nagyobb lemaradást már nem tudnak ledolgozni. Sisa, Linda és Sylvi álltak ott Hujber Feri, Oroszlán Szonja, valamint Feke Pál ellen a Konyhafőnök VIP következő körében a különböző feladatokkal.

Sisa finoman szólva is magához vette a kezdeményezést, még akkor is, amikor nem ő volt az aktuális konyhafőnök, hanem Linda és Sylvi. Egy igazi dominaként működött a konyhában, mindent kontroll alatt akart tudni.

Ez lett a neves magyar színésznő új munkája a koronavírus miatt, még az autóját is eladta

Linda és Sylvi sokszor csak kapkodta a fejét, de Sisa nélkül valószínűleg komoly bajban lettek volna. Jenő azonban megjegyezte, nem biztos, hogy jó, ha Sisa elnyomásban tartja a többieket, de Fördős Zé nem látta azt maga előtt, hogy erről lenne szó.

Ákos is inkább azt gondolta, hogy Sisában ott a lendület, ki tudja mindezt használni, miközben Linda és Sylvi is tudja, hogy mit kell tennie, független attól, hogy „papíron” nem a színésznő lett volna a vezér.