Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Hujber Feri: „Én elviszem a balhét, te csináld, amit tudsz”

Ma este folytatódik a Konyhafőnök VIP és egyúttal a nagy izgalmak is Rácz Jenő, valamint Sárközi Ákos versenyzői között.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ma este folytatódik a Konyhafőnök VIP és egyúttal a nagy izgalmak is Rácz Jenő, valamint Sárközi Ákos versenyzői között.

A tempó egyre nagyobb, és napról napra közelebb kerülünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki nyeri meg a Konyhafőnök VIP idei évadát, kivéve a hétvégéket, mivel a műsor hétfő és péntek között szögezi le a nézőket a televíziók elé. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Amikor ilyen nagy nevek szerepelnek egy műsorban, és ennyi minden történik, miközben az izgalmakra minimális panaszunk sem lehet, könnyű „függővé” válni, hasonlóan a Nyerő Pároshoz, amit a Konyhafőnök VIP váltott.

Tiszta erőből ordított a Konyhafőnök VIP sztárja a sérülése miatt, orvost hívtak

Rácz Jenő itt is fontos szerepet tölt be, de valamelyest a háttérből irányít, mivel a sztárok vannak az igazi középpontban, ugyanakkor a chefek időről időre trükkös feladatokat kapnak, aminek Főrdös Zé szokott a leginkább örülni.

A folytatás is izgalmasnak ígérkezik, és Hujber Feri szintén helyet kapott a keddi adás trailerében. Ez egyfajta visszavágó lesz a kékektől, mert az első napot egyértelműen a piros kötényben szereplők húzták be.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.