Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Rácz Jenő olyat mondott, aminél nincs nagyobb elismerés

Nehéz lenyűgözni Rácz Jenőt a Konyhafőnök VIP-ban, de az egyik sztárnak sikerült, és valószínűleg ő a legerősebb versenyzője.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nehéz lenyűgözni Rácz Jenőt a Konyhafőnök VIP-ban, de az egyik sztárnak sikerült, és valószínűleg ő a legerősebb versenyzője.

Feke Pál nemcsak egy sztár, hanem egy nagyon szórakoztató figura is. Az első pár adásban főként ezzel hívta fel magára a figyelmet, és akkor sokan azt gondolhatták, talán nem lesz sokáig a Konyhafőnök VIP-ban. Soron kívül Olajat talált a Mol Tura közelében

Pali azonban szép lassan elkapta a fonalat, elengedte a viccelődéseket. Egyszerűen teljesen magába szippantotta a verseny, és most már ott tartunk, hogy egyértelműen az egyik fő esélyesként tekinthetünk rá.

Egészen kiváló munkát végzett hétfőn, Oroszlán Szonját és Hujber Ferit irányította, akik valóban azt csinálták, mint amit a társuk mondott nekik. Remek munkát végeztek hárman, így nem okozhatott nagy meglepetést a sikerük.

Melltartóban mutatta meg magát Optiz Barbi

Rácz Jenő odalépett a versenyzőihez, hogy megvizsgálja az elkészült ételeket, és képtelen volt belekötni azokba. Az egyik legnehezebb feladat lenyűgözni Jenőt, de Palinak sikerült, aminek őszintén örülhetett.

„Én most el vagyok olvadva, komolyan mondom! Te egy született konyhafőnök vagy, Pali!” – mondta elismerően Jenő, aki láthatóan remek hatással van Palira, és ezt a sztár ki is hangsúlyozta a vele készült interjú során. „Ha engem megdicsérnek, akkor aztán befogom a többi lovat, és odacsapok még egyet.”