Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,70 Ft
Euró
390,65 Ft
Font
457,36 Ft
Bitcoin
61,981 $

Tiszta erőből ordított a Konyhafőnök VIP sztárja a sérülése miatt, orvost hívtak

Serbán Attila nem volt a helyzet magaslatán, a kapkodásnak kétszer is megfizette az árát, és a második sérülése súlyosabb volt, ami miatt orvost kellett hívni.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Serbán Attila nem volt a helyzet magaslatán, a kapkodásnak kétszer is megfizette az árát, és a második sérülése súlyosabb volt, ami miatt orvost kellett hívni.

A Konyhafőnök VIP nem egy laza főzőműsor, ahol a sztárok elnevetgélnek. Egyrészt komoly a tét, 10 millió forint, másrészt iszonyat fel kell pörögniük a nyomás miatt. Egy állandó teljesítőkényszer van rajtuk. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Soha nem tapasztaltak hasonlót, egyértelműen a komfortzónájukon kívül dolgoznak, miközben folyamatosan tanulnak. Egyrészt saját magukért, másrészt a csapatukért is kell küzdeniük, mint tették azt a legutóbbi adás ideje alatt.

Az egyik nagy esélyesnek tartott Serbán Attila egy nagyon nehéz napot tudhatott maga mögött. Először be kellett állnia a piros csapathoz dolgoznia, így értékes 10 percet veszítettek a kékek, ahol addig Pamela és Alexandra dolgozott egyedül.

Kiderült, hogyan és mennyi idő után költözött Rubint Réka Schobert Norbihoz

Attila szokásához híven gyorsan próbált tevékenykedni a konyhában, de kétszer is megvágta magát. Az első alkalommal elég volt Zé segítsége, majd a következő vágás olyan mély volt, hogy tiszta erőből felüvöltött, és orvost kellett hívni.

Egyszerűen így nem főzhetett tovább, ami újabb hátrányt jelentett a kék csapatnak, akik el is vesztették a napot. Zé volt az, aki közölte, hogy le kell állni egy pillanatra, mert Attilának orvosra van szüksége.

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.