Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Rácz Jenő rendesen odaszólt Hujber Ferinek, aki hirtelen azt sem tudta, mit csináljon

Volt egy pont, amikor Rácz Jenő nem bírta tovább, és rendreutasította Hujber Ferit a Konyhafőnök VIP-ban, akinek mindig vannak érzelemkitörései.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Volt egy pont, amikor Rácz Jenő nem bírta tovább, és rendreutasította Hujber Ferit a Konyhafőnök VIP-ban, akinek mindig vannak érzelemkitörései.

Egyre éleződik a helyzet a Konyhafőnök VIP-ban, és a sztároknak többet kell mutatniuk, hiszen nagyon nagy a tét. A győztes 10 millió forintot fog kapni, mely egy igen komoly összeg, és közben a legjobbaktól tanulhatnak. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapata összeállt, akik között vannak igazán erős, nagyon tehetséges versenyzők is. Egyelőre az látszik kirajzolódni, hogy Jenő csapata erősebb, amit már korábban sejteni lehetett.

Hujber Feri is ennek a csapatnak a tagja, akinek voltak problémái az első olyan feladatban, amikor a pirosak és a kékek csapatként küzdöttek meg egymás ellen. Oroszlán Szonja és Feke Pál volt a két másik csapattárs.

Rácz Jenő hamar közbeszólt, és közölte Ferivel, hogy „újratervezés” következik, más ételt kell csinálniuk. A színész panaszkodott, hogy mivel Jenő „átírta a programot”, hirtelen nem tudta, hogy mit akar.

Horváth Tomi táncpartnere már nincs versenyben, de őrjítően jól néz ki

„Főzőversenyben vagy, nem sushit csinálunk jázmin rizsből.” – mondta Jenő. „Értem, bocsánat.” – jött rá a válasz Feritől, aki az interjú közben részletesebben is beszélt erről. „Amikor megérkezett Jenő, rögtön az elején az volt az első dolga, hogy kidobta rizsünket. Ott sötét, és mint a színészeknél, lekapcsolják a villanyt… nem jutott eszembe a szöveg. Nem tudtam újratervezni, elvesztettem a fonalat… teljesen.”

„Mi ez a hisztéria most?” – tette fel a kérdést a chef. „Szedd össze magad. Nem viselkedhet úgy egy konyhafőnök, mint egy hisztériás kisgyerek, hogy jaj, mit csináljak, mert nem éppen úgy történik, ahogy elképzelte.”

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.