Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Őrülten nagyot énekelt Tóth Andi, csak egy okostelefon kellett hozzá

Eddig is tudtuk, hogy kivételes hangi adottságokkal rendelkezik a magyar énekesnő, de most teljesen egyszerű körülmények között pirított oda.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Eddig is tudtuk, hogy kivételes hangi adottságokkal rendelkezik a magyar énekesnő, de most teljesen egyszerű körülmények között pirított oda.

Manapság nem nehéz egy igazán erős hangot varázsolni a profi stúdiós technikai eszközök segítségével, és ha még valakinek még tehetsége is van, akkor az eredmény egészen lenyűgöző lehet. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

A gond akkor van, amikor élőben kell énekelni, mindenfajta stúdiós eszközök, effektek nélkül. Általában ekkor derül ki, hogy valaki mennyire tud énekelni, vagy sem. Sok példát láthattunk már erre az évek alatt.

Tóth Andinak olyan hangi adottságai vannak, amit még a technikai eszközökkel sem lehetne szimulálni. Ez egyesekben irigységet válthat ki, talán emiatt sem „kedvenc” a közösségi médiában, plusz szinte tökéletes a teste, ami ugyancsak rátesz egy lapáttal.

A Sztárban Sztárban sok kritikusának is tátva maradt a szája, amikor meghallották énekelni Andit, aki egészen lenyűgöző volt, és nagyon kevésen múlt, hogy ő, és ne a volt párja, Szabó Ádám nyerje meg a versenyt.

Tóth Andi megvillantotta az elképesztően szexi hasát, majd olyat szólt…

A sztár időről időre az Instagram oldalán keresztül is énekel, és csak egy okostelefon van a segítségére. Most is ezt tette, finoman bemutatván, hogy milyen magas szinten van. A videós felvételek Andi sztorijai között található meg ezen a linken keresztül.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.