Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,36 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
64,278 $

Egy 101 éves olasz hölgy már háromszor kapta el a koronavírust

Az olasz egészségügy is megdöbbent a hír hallatán, miszerint a 101 éves Maria Orsingher, aki már túlélte a spanyolnáthát és a második világháborút, most túlélte a koronavírust is, ráadásul harmadjára is – adta hírül az RT hírportál.

Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az olasz egészségügy is megdöbbent a hír hallatán, miszerint a 101 éves Maria Orsingher, aki már túlélte a spanyolnáthát és a második világháborút, most túlélte a koronavírust is, ráadásul harmadjára is – adta hírül az RT hírportál.

Az idős hölgynél először februárban diagnosztizálták a vírust, ekkor kórházba szállították Sondalóban, az orvosok pedig már akkor elképedtek, ugyanis a nagymamának nem volt szüksége légzéssegítésre és még csak láza sem volt. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Miután felépült, júliusban ünnepelte 101. születésnapját, sajnos szeptemberben újra kórházba került, másodjára is pozitív tesztet mutattak ki nála és kezdetét vette a 18 napos koronavírus elleni kezelése.

A kórház dolgozói ismét meglepetten konstatálták, hogy a hölgy még mindig rendkívül jól kezelte a vírust, sőt azt nyilatkozták, hogy a kezelés leginkább elővigyázatosságból volt szükséges.

Múlt pénteken a 101 éves nagymama szervezetében újra megjelent a vírus, ám ahogy korábban is, szerencsére harmadjára is tünetmentes. Habár a hölgy siket, minden nap alig várja, hogy kommunikálhasson három lányával.

Újabb nagyon jó hírek érkeztek az egyik koronavírus-vakcina hatékonyságáról

Maria Orsingher az ardennói Gaggio falujában született, 1919. július 21-én, túlélte a spanyol influenzajárványt, a második világháborút, most pedig háromszor is leküzdötte a koronavírust.

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Erik ten Hag visszavágott José Mourinho megjegyzései után

Mourinho félig viccelődve azt mondta, soha nem kapott olyan szintű "támogatást", mint amilyet a holland élvez a Manchester Unitednél, most pedig ten Hag is reagált.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.