Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Dóri elárulta, hogy miért szeretett bele Rácz Jenőbe

Dóra Gyuricza őszintén vallott arról, hogy miért szeretett bele a Konyhafőnök VIP sztárjába, aki az egyik legnagyobb név a szakmában.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Dóra Gyuricza őszintén vallott arról, hogy miért szeretett bele a Konyhafőnök VIP sztárjába, aki az egyik legnagyobb név a szakmában.

Dóri é Jenő számára örökre meghatározó lehet a Konyhafőnök az RTL Klubon, hiszen a műsor nélkül talán soha nem találkoznak egymással. Az adások ideje alatt ismerhették meg egymást, majd onnan nem volt megállás. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A pár egymásba szeretett, és igazán a Nyerő Párosban hívták fel magukra a figyelmet, amit végül sikerült is megnyerniük, teljesen megérdemelten. Esélyt sem adtak a döntőben Dér Heniéknek, akik még csak szavazatot sem kaptak.

Jenő jól emlékezhet arra, amikor először megpillanthatta Dórit, akivel családot szeretne alapítani. Időközben megkérte a kezét, és ha minden jól megy, jövőre hivatalos formában is összekötik az életüket.

Dóri a hivatalos Instagram oldalán keresztül arra a kérdésre is válaszolt, hogy miért szeretett bele Jenőbe. A humora miatt. Az őszintesége miatt. A törődése miatt. A kitartása miatt. A gyönyörű mindene miatt.” – fogalmazott a büszke menyasszony.

Rácz Jenő történelmet írt a Konyhafőnök VIP-ban, elképesztő, amit művelt

Elhangzott egy olyan kérdés is, miszerint mi a titka annak, hogy ekkora erőt és szerelmet sugároznak ők ketten. „Hogy brutálisan szerelmesek vagyunk egymásba, tiszteljük és támogatjuk egymást mindenben.” – válaszolt Dóri.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.