Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Gyász: egy újabb nagy legenda ment el, Balázs Fecó elhunyt

Egy újabb tragikus hírt kell közülünk, miután Balázs Fecó is feladni kényszerült a küzdelmet, aki az egyik legmeghatározóbb alakja volt a zenei művészek világának.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb tragikus hírt kell közölnünk, miután Balázs Fecó is feladni kényszerült a küzdelmet, aki az egyik legmeghatározóbb alakja volt a zenei művészek világának.

Egy ideje már tudhattuk, hogy nagy a baj, és Balázs Fecót az intenzív osztályon ápolták, akit szintén megtámadott a koronavírus. Több napon át lélegeztetőgépen volt, és most megerősítették, hogy a legenda örökre elaludt. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Ismét megtörve és megrendülve búcsúzunk zenész barátunktól. Balázs Fecó Nyugodj Békében. Az Apostol együttes tagjai mély fájdalommal búcsúznak tőled.

Közzétette: Apostol együttes – 2020. november 27., péntek

Az Apostol együttes a hivatalos Facebook oldalán keresztül köszönt el a zenész barátjától, aki hosszú évtizedeken át volt meghatározó tagja ennek a különleges világnak. Balázs Ferenc 1951. március 2-án született, és már nem élhette meg a 70. születésnapját, ami egy szép jubileum lehetett volna. 1967-től a koronavírus-betegségéig volt aktív a szakmában, amit nagyon szeretett.

Olyan híres együttesekben játszott, mint a Neoton, a Taurus, a Korál, vagy a róla elnevezett Balázs Fecő Band. Számos nagy díj tulajdonosa volt, többek között a Liszt Ferenc-díjat, valamint a Kossuth-díjat is átvehette a karrierje során.

1979 és 1984 között hat alkalommal volt az év billentyűse Magyarországon. Pár évvel később 1987-ben az EMeRTon-díjat is begyűjtötte, míg 2001-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki. Az utolsó nagy elismerését ebben az évben kapta meg, ami az Emberi Méltóságért-díj volt.

Nemrég az Omega alapítóját vesztette el a világ, majd röviddel azután egy másik kiemelten fontos tag is távozott az élők sorából.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.