Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Rosszul lett a véres állat látványától a Konyhafőnök VIP sztárja

Nagy Alexandra számára a legnagyobb kihívást nem maga a főzés, vagy a sütés jelenti a Konyhafőnök VIP-ban, hanem a halott állatok, amiket fel kell dolgoznia.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nagy Alexandra számára a legnagyobb kihívást nem maga a főzés, vagy a sütés jelenti a Konyhafőnök VIP-ban, hanem a halott állatok, amiket fel kell dolgoznia.

Ez a „feldolgozás” pedig nemcsak húsiparilag értendő, mivel a színésznő rosszul van a vér látványától. Rögtön a Konyhafőnök VIP új évadának elején nemcsak, hogy megsérült, hanem el is ájult. Szerencsére abban nem sérült meg, és folytatni tudta a versenyt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Alexandra hajlamos pánikba esni, és egyik pillanatra a másikra a „padlóra zuhanni” lelkileg, de közben nagyon ügyes, kitartó és motivált. Ugyanakkor az is látszik, hogy szüksége van a segítségre, amit meg is kap Sárközi Ákos cheftől.

A legutóbbi adásban sem volt könnyű dolga, miután meglátta a fentről leereszkedő véres tollas állatot, ami terméseztessen már nem élt. Ez volt az a pont, amikor a sztár újra rosszul lett, és segítségre volt szüksége.

Istenes László érzelmes vallomása a családjának

„Ahogy jött le ez a véres nyakú állat, csak azt éreztem, hogy jó, már remeg a kezem, a lábam, és nem biztos, hogy hozzá fogok nyúlni, mert lehet, hogy már előtte elájulok. Nekem ezzel az ájulással tényleg problémáim vannak.” – fogalmazott a kamerák előtt az RTL Klub stábjának, hozzátéve, még arra is felkészült, hogy meg fog állni. A chef mellett a társai is segítettek neki.

Miután Alexandra túl tudta magát tenni a pánikon, belelendült, és egyre jobb munkát kezdett el végezni. Nem volt kérdés a továbbjutása, de uralkodnia kell az érzésein, mert ez akár a versenyébe is kerülhet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.